2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 75 پست
اینکه با این همه بدی که بهم کرد نتونستم فراموشش کنم اون اصلا براش مهم نبودم چکار کنم نمیتونم به زندگ ...

نمیدونم واقعا

چون خودمم تواین شرایطم ۱۳ سال نتونستم همش بهش فکرمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شرایط شمارو دارم شوهرم دادن ۱۳ ساله اونم بعد ۱۳ سال نامزدیشههمچی فراموش شده بود باشنیدن اینکه نا ...

عزیزم بیا بغلم منو شما همو میتونیم درک کنیم ...

دقیقا منم شب عروسیش تا صبح گریه کردم .

من فراموش کرده بودم ،تازگی دیدمش باز آوار شدم ،من الان مادر هستم همسر هستم از خودم و حس هام بدم میاد دلم میخواد برم گذشته رو پاک کنم که الان آرامش داشته باشم .

اون آدم وقتی ازدواج کردی تونستی بهش بگی ؟؟ من حتی نتونستم بهش بگم نشد همه چی یهویی شد

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

منو ولم کرد و رفت بعدا فهمیدم یه هرزه به تمام معنا بود و کلی دروغ گفته بود ولی من عاشقش بودم و هنوزم ...

عزیزم . ولی به نظرم اینجوری بلاتکلیف نمیشی موقع ازدواجت ،سردرکم نمیشی .

خدا ازش نگذره

من نظر خودم اینه خدا میزاره سر راهتدو طرف باید عرضه نگه داشتن رو داشته باشن تا بشه من خودم جوری به ع ...

بع نظرم قسمت هم بودین .خوشبخت بشین . من حس میکنم خدا نخواست ،شایدم تلاش نکردیم .اما برا ما همه چی یهویی شد

عزیزم . ولی به نظرم اینجوری بلاتکلیف نمیشی موقع ازدواجت ،سردرکم نمیشی .خدا ازش نگذره

چرا هنوزم دلم پیشش مونده هنوزم منتظرم برگرده

از هیچ مردی خوشم نمیاد دیگه

۳۴ سالم شده

عزیزم بیا بغلم منو شما همو میتونیم درک کنیم ...دقیقا منم شب عروسیش تا صبح گریه کردم .من فراموش کرده ...

عزیزدلم خیلی سخته میدونم

من آنقدر گریه کردم تواین یکماه کارم به قرص اعصاب کشیده

بله مادوست بودیم یادم میاد بهم میگفت ازدواج نکن دیوونه میشم خالش زنگ میزد پسر خالش میگفت نرو

متاسفانه مامانم منودادبه فامیل خودش که اینم معتاده

من احساس میکنم عشق واقعی همونیه که بهش نرسی چون اکثر آدما باگ هایی دارن که اگه ببینی نمیتونی بازم مث ...

دقیقا حس میکنم بخاطر همینه .

میگم به نظرت چرا باید اون آدم منو برای زنش گفته باشه؟زنش از یه شهر دیگه گرفت ،ولی منو که میبینه زنش ،نگاه خصمانه داره بهم

اینکه با این همه بدی که بهم کرد نتونستم فراموشش کنم اون اصلا براش مهم نبودم چکار کنم نمیتونم به زندگ ...

ای خدا . بع نظرم وارد رابطه جدید شو ،ولی محتاط تر ،سعی کن تا وقتی شناخت کافی پیدا نکردی دلبسته نشی