2777
2789

سلام نمراتم:

دینی ۲۰

فارسی ۱۹/۷۵

ریاضی ۱۹/۲۵

زیست ۱۷

عربی ۱۸

زبان ۱۹/۷۵

فیزیک ۱۷

هویت ۱۹

سلامت ۱۵

شیمی ۱۵

اگه توی کنکور این درصدارو بزنم

زیست ۴۰

فیزیک ۵۰

شیمی ۴۰

ریاضی ۳۰

زمین ۶۰

چه رشته ای می تونم بیارم؟

روزانه می خوام تجربی ام منطقه دو

تو به اندازه پروانه شدن زیبایی✨🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نمراتم:دینی ۲۰فارسی ۱۹/۷۵ریاضی ۱۹/۲۵زیست ۱۷عربی ۱۸زبان ۱۹/۷۵فیزیک ۱۷هویت ۱۹سلامت ۱۵شیمی ۱۵اگه ت ...

بیشتر نمرهها بالاست، فقط سلامت و شیمی یه مقدار پایینتره. اگر تو کنکور هم حدود همین درصدهایی که گفتی بزنی (زیست ۴۰، فیزیک ۵۰، شیمی ۴۰، ریاضی ۳۰، زمین ۶۰) در منطقه ۲ تجربی، احتمالاً رتبهات متوسط رو به خوب میشه.
برای روزانه شانس رشتههایی مثل بعضی از رشتههای پیراپزشکی (بسته به سال و دانشگاه) و رشتههایی مثل علوم آزمایشگاهی، بعضی دورههای مرتبط و رشتههای علوم پایه وجود داره. برای پزشکی، دندان و دارو معمولاً درصدهای بالاتر و رتبه خیلی بهتری لازم میشه.
البته چون تاثیر معدل و تراز نهایی خیلی مهمه، رتبه دقیق فقط بعد از مشخص شدن ترازها معلوم میشه. به نظرم اگر بتونی مخصوصاً زیست و شیمی رو چند درصد بالاتر ببری، شانس رشتههای بهترت خیلی بیشتر میشه

سلام عزیزم من منطقه ۳ ام

نمره هام

دینی و هویت ۲۰

زبان و ادبیات ۱۹/۲۵

فیزیک و سلامت ۱۸/۲۵

شیمی ۱۸/۷۵

و زیست و ریاضی هنوز ندادم اونام بالا در نظر بگیرید

با درصدای زیست ۶۰ شیمی ۴۰ فیزیک و ریاضی ۳۰ چی میتونم قبول بشم؟:(

و به نظرتون ۴ روزی که وقت اضافه داریم تا امتحان بعدی برای کنکور میتونم کاری کنم براش با توجه به درصد هام؟

سلام عزیزم من منطقه ۳ امنمره هامدینی و هویت ۲۰زبان و ادبیات ۱۹/۲۵ فیزیک و سلامت ۱۸/۲۵ شیمی ۱۸/۷۵و زی ...

البته درصد زیست و شیمیم تا به ترتیب تا ۷۰ و ۵۰ هم رسیده بود اخرین آزمون ها

بیشتر ریاضی فیزیک مشکلمه

سلام عزیزم من منطقه ۳ امنمره هامدینی و هویت ۲۰زبان و ادبیات ۱۹/۲۵ فیزیک و سلامت ۱۸/۲۵ شیمی ۱۸/۷۵و زی ...

این نمرههای نهایی وضعیتت خوبه، مخصوصاً دینی، هویت و زبان. اگر زیست و ریاضی هم بالا بشه و کنکور رو حدود زیست ۶۰، شیمی ۴۰، فیزیک و ریاضی ۳۰ بزنی، در منطقه ۳ شانس رشتههای خوب داری؛ البته رتبه دقیق به تراز نهایی و سطح کنکور اون سال بستگی داره.
برای اون ۴ روز اضافه هم آره، میتونی خیلی اثر بذاری؛ ولی نه با شروع مطالب جدید. بیشتر روی مرور سریع، تستهای غلط و شکدار، جمعبندی نکات پرتکرار و بالا بردن درصد درسهایی که نزدیک جهش هستن کار کن. همین چند روز آخر میتونه چند درصد مهم به نتیجهات اضافه کنه

این نمرههای نهایی وضعیتت خوبه، مخصوصاً دینی، هویت و زبان. اگر زیست و ریاضی هم بالا بشه و کنکور رو حد ...

خیلی ممنونم ازتون

به نظرتون زدن تست های کنکور فیزیک و آزمون جامع های این دو درس خوبه برای این چهار روز؟