2777
2789

امروز رفتم‌سوپری دیدم نوشته گوشت چرخ کرده یخ زده کیلویی ۱۰۵۰۰ خیلی تعحب کردم کسی اطلاع داره چه نوع گوشتیه که داخل سوپری توزیع میشه؟

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

گوشت چرخ ارزون اصلا نگیر. معلوم نیس چی قاطیش کردن. البته من مدتی پیش گوشت چرخ کرده ی مرغ دیدم فکر کنم همین حدودا بود قیمتش

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرخ کرده رو عزیزم همیشه تازه بخر بزار جلوی خودت چرخ کنه

آماده از تو سینی یا یخ زده نگییر

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
این برزیلیا یخی کیلیویی۳۰ت هست.

گوشت لخم؟؟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ما تو عید رفته بودیم سمت آمل و محمود آباد اونجا گوشت تازه  کیلویی ۳۵ بود خواهر شوهرم ۱۰ کیلو خرید الان نمیدونم اونجا چنده 

این جا که کیلویی ۷۰ تومن شده الان

اره.گوشت گوساله یخی.من دیروزبودم دیدم

آها

تازه کیلویی ۷۰ شده

ما تو عید رفته بودیم سمت آمل و محمود آباد اونجا گوشت تازه  کیلویی ۳۵ بود خواهر شوهرم ۱۰ کیلو خر ...

عزیزم ‌بعضی گوشتاکیفیتشون پایینه یعنی گوسفندای بزرگ هستن که دیر میپزن واسه چرخکرده یا ابگوشت اینا خوبه .دیرپزه البته عطرشم کمه.گوشت جوون خوش عطره

عزیزم ‌بعضی گوشتاکیفیتشون پایینه یعنی گوسفندای بزرگ هستن که دیر میپزن واسه چرخکرده یا ابگوشت اینا خو ...

نمیدونم ولی گوشتش میگفت خییلی خوب بود 

البته اون مال عید بود الان نمیدونم چنده

چون آمل  آب و هوای خشکی داره می گفتن گوسفند زیاده اونجا برای همین ارزون تر از تهرانه یا جاهای دیگه ی شمال

خودت سینه مرغ بگیر با گوشت گوساله چرخ کن تو خونه حداقل میدونی داری چی میمزی من همیشه اینکارو میکنم یه وقت پول نداشته باشم از این برزیلی ها میخرم طعمشم خوب میشه میگن گاوهایی هستن که غذاشون کنترل شدس دیگه نمیدونم چقد دقیق 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76