2777
2789
عنوان

عقدم مشهده😭

224 بازدید | 30 پست

من یک ماه دیگه عقدمه تو حرم

نمیدونم برم آرایشگاه یا نه

چون میخوام آرایشم فقط در حد کرم پودر و رژ و مژه باشه نه بیشتر

از طرفی میترسم گرون بشه و خیلی غلیظ شه

چکار کنممم خودم آرایش کنم ؟

شما جایی رو میشناسید من خودم مشهدی نیستم

چجوری باید نوبت بگیرم؟

همونایی که دینشون انــــسانیت بود،از حمله به کشورشون و کشته شدن هموطناشون خوشحال شدن! حقا که بی شرفان تاریخ همین ها هستند!!😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اخه حرم میری فک نکنم ارایشت مدل ارایشگاهیو میکاپ اونجوری باشن بزارن داخل بری نمیدونم .. شایدم ماسک بزنی بشه ولی در کل با چادرو اینا خیلی جالب نیست

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

چ قشنگ ...

یه آرایش خیییلی کم و دخترونه بزار ب نظرم ...

خودت آرایش کن اگه آرایشگاه رفتیب آرایشگر بگو شرایط رو که متناسب ارایشت کنه

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ببین اخه حرم میری فک نکنم ارایشت مدل ارایشگاهیو میکاپ اونجوری باشن بزارن داخل بری نمیدونم .. شایدم م ...

بنظرم از این ست لباسو چادرای عقد حرمی بگیر ارایشتم خودت بکن ملیح بزن گلبهیو هلویی و صورتی کمرنگو اجری اینا

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

ببین اخه حرم میری فک نکنم ارایشت مدل ارایشگاهیو میکاپ اونجوری باشن بزارن داخل بری نمیدونم .. شایدم م ...

تو حرم دیدم عروس اومده بود چادر مروارید دوزی سفید سرش بود با میکاپ خیلی عروسکی بود

تو حرم دیدم عروس اومده بود چادر مروارید دوزی سفید سرش بود با میکاپ خیلی عروسکی بود

اره همون چادر مرواریدیارو میگم با ی لباس بلند زیرش ست هستن .. بنظرم میکاپ غلیظ قشنگ نمیشه حالا بازم هرجور خودت دوست داری