آرکاناد مدیر استارتر عضویت: 1404/06/01 تعداد پست: 404 عنوان عقدم مشهده😭 224 بازدید | 30 پست من یک ماه دیگه عقدمه تو حرمنمیدونم برم آرایشگاه یا نهچون میخوام آرایشم فقط در حد کرم پودر و رژ و مژه باشه نه بیشتراز طرفی میترسم گرون بشه و خیلی غلیظ شهچکار کنممم خودم آرایش کنم ؟شما جایی رو میشناسید من خودم مشهدی نیستمچجوری باید نوبت بگیرم؟ همونایی که دینشون انــــسانیت بود،از حمله به کشورشون و کشته شدن هموطناشون خوشحال شدن! حقا که بی شرفان تاریخ همین ها هستند!!😉 امروز | 13:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
za85 عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3575 بنظر من مژه کاشت شده بزن و خودت آرایش کن بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 4726 راه میدن با آرایش؟یهو هزینه نکنی بگن پاکش کن اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 539 ببین اخه حرم میری فک نکنم ارایشت مدل ارایشگاهیو میکاپ اونجوری باشن بزارن داخل بری نمیدونم .. شایدم ماسک بزنی بشه ولی در کل با چادرو اینا خیلی جالب نیست هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
هلن۱۳۸۱ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5257 یه میکاپ نود دخترونه ساده اگه بلدی خودت انجام بده بلد نبستی هم برو آرایشگاه یادت باشه سر سفره عقدتت منم دعا کنی گل
انار_شیرین عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5697 چ قشنگ ...یه آرایش خیییلی کم و دخترونه بزار ب نظرم ...خودت آرایش کن اگه آرایشگاه رفتیب آرایشگر بگو شرایط رو که متناسب ارایشت کنه گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟! با افتخــار شمالــی ام ❤️
weary4567 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 113 مبارک باشه ولی تاجایی ک من میدونم توحرم با آرایش اجازه نمیدن
فاطوشی70 عضویت: 1405/04/13 تعداد پست: 225 خوشبحالت عقدت مشهده❤ بی من رفتی; بی تو موندم;عشقی بین ما بود;پنهون شد;
selva_t عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 651 برو سالن روز عقد استرس داری استرس خراب شدن میکاپ هم اضافه نکن بهش اینستا نمونه کار ببین و نوبت بگیر موقع میکاپ هم مدام تاکید کن ک میخوای چجوری باشه و چک کننننن
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 539 ببین اخه حرم میری فک نکنم ارایشت مدل ارایشگاهیو میکاپ اونجوری باشن بزارن داخل بری نمیدونم .. شایدم م ... بنظرم از این ست لباسو چادرای عقد حرمی بگیر ارایشتم خودت بکن ملیح بزن گلبهیو هلویی و صورتی کمرنگو اجری اینا هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند
لحظه22 عضویت: 1405/04/03 تعداد پست: 1622 ببین اخه حرم میری فک نکنم ارایشت مدل ارایشگاهیو میکاپ اونجوری باشن بزارن داخل بری نمیدونم .. شایدم م ... تو حرم دیدم عروس اومده بود چادر مروارید دوزی سفید سرش بود با میکاپ خیلی عروسکی بود
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 18467 گرون بشه؟مهمترین روز زندگیته،برو بگو یه آرایش لایت کن واسم حتما آرایشگاه برو وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
زن_پرنس_ویلیام عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 539 تو حرم دیدم عروس اومده بود چادر مروارید دوزی سفید سرش بود با میکاپ خیلی عروسکی بود اره همون چادر مرواریدیارو میگم با ی لباس بلند زیرش ست هستن .. بنظرم میکاپ غلیظ قشنگ نمیشه حالا بازم هرجور خودت دوست داری هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند