2777
2789
عنوان

عقدم مشهده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست
خوش به حالت برای من هم دعا کن عشقم برگرده بریم تو حرم امام رضا عقد کنیم منو فراموش نکن حتما برام دعا ...

چشم حتما❤️

همونایی که دینشون انــــسانیت بود،از حمله به کشورشون و کشته شدن هموطناشون خوشحال شدن! حقا که بی شرفان تاریخ همین ها هستند!!😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره حجاب و آرایش زیاد همخونی ندارن

دقیقاً از همین میترسم که آرایشگاه ناخود آگاه آرایشمو زیاد کنه

از طرفی نمیخوام حرمت حرم بشکنه

همونایی که دینشون انــــسانیت بود،از حمله به کشورشون و کشته شدن هموطناشون خوشحال شدن! حقا که بی شرفان تاریخ همین ها هستند!!😉

توی برنامه نشان سرچ کن و برو آرایشگاهچیز خاصی نیست ولی ریسک نکنی بهتره

خودم با کرمپودر و مژه خیلییی تغییر میکنم چون یکم بورم

ولی بازم نمیدونمم🥲

البته این مراسم اصلیمون نیست

ما چند پقت پیش دوتا عروس داشتیم،رفتیم حرم هر دوتا خودشون آرایش ملایم کرده بودن،من چون فامیل نزدیک بودم با عروس رفتم تو،اصلا گیر ندادن،وخیلی قشنگ برخورد کردن،ولی قبل از محرم رفتم حرم،عروس آورده بودن،خیلی آزایشش غلیظ بود بهش گیر دادن،گفت به آرایشگرم گفتم،کمتر،ولی گوش نکرده،غر زدن ولی گذاشتن بره،ولی خداییش میکاپ عروس بود

ما چند پقت پیش دوتا عروس داشتیم،رفتیم حرم هر دوتا خودشون آرایش ملایم کرده بودن،من چون فامیل نزدیک بو ...

از همین میترسمم🥲

خب پس ولش کن خودم آرایش میکنم مژه هم خودم میذارم

از همین میترسمم🥲خب پس ولش کن خودم آرایش میکنم مژه هم خودم میذارم

آره خیلی بهتره،من چون هر هفته میرم حرم،خداروشکر خیلی عروس میبینم،همین چهرشنبه که رفتم دوتا دیدم،همه هم معلومه خودشون آرایش میکنن،طبیعی،فقط اون اولین عروسی بود که دیدم،آرایشگاه رفته بود،وخیلی غلیظ بود

آره خیلی بهتره،من چون هر هفته میرم حرم،خداروشکر خیلی عروس میبینم،همین چهرشنبه که رفتم دوتا دیدم،همه ...

آخییی التماس دعا🥲

منم یکی از فامیلامون برای عقدش ک توی حرم بود خیلییی آرایش کرد جوری ک هرکس میدیدش میگفت هفت هشت سال از دوماد بزرگتره

و همش مجبور بود چادرش روی سرش باشه

منم دعا کن عزیزم سریع تر ازدواج کنم با یکی که خوشبخت شم

ان شاءالله خوشبخت شی🥲چشم حتمااا

ان شاءالله خوشبخت شی🥲چشم حتمااا

امید ندارم تازگی ها ازدواج کنم ولی خیلی دلم میخواد قبلا اینطور نبودم هااا اما ۲۴ سالمه الان ها ارزوم شده ازدواج با کسی که عاشقش بشم و وضعیت خوبی برام بسازه تو زندگی