2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به این فکر کن که خیلی ها داخل قبرستان آرزو دارن پاشن یه سجده کنن

یا فکر کن آخرین روز زندگیت که پایبند بمونی چون آدم نمیدونه تا کی زنده هست

البته دور از جون عزیزم انشالله صد سال زنده و سلامت باشی

بنظر من هیچی اعتقاد نمیشه، من به این نتیجه رسیدم که توی دنیا یه خدا رو دارم و یه دونه اونه که هرلحظه میتونم روش حساب کنم واسه همین نماز خوندن یجورایی مثل دیدارشه برام و به خودم میگم وقت گذروندن با ادمای گذری و کاراهای چرتو پرت چقدر ارزشش بالاتر از خدامه؟هیچی پس هرطور شده میرم سمتش، حین نماز هم با ارامش میخونم که لذتش بیشتر و قابل لمس تر باشه

فقط با نماز صبح مشکل داری یا کلا ؟ من خودم با نماز صبح خیلی مشکل دارم از بچگی یه جور عادته الان که خودم مامان دوتا بچه هستم تازه یکم دارم درستش میکنم هنوز هم کامل موفق نشدم ولی باقی نمازامو حتما میخونم حتی اول وقت . ولی به بچه هام از همون اول یاد دادم گفتم اگر بیدار نشدید همون روز نمازو قضا کنید نذارید جمع بشه رو هم که به درد من گرفتار نشید دیگه از همون اول عادت کردن میخونن . برای شما هم به نظرم این روش جواب میده در مرحله اول اگر دیدی خوابت برده با نماز بعدی قضاشو همون روز بخون . در مرحله بعد سعی کن خوابتو تنظیم کنی که صبح راحت تر بیدار بشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

برای اینکه نماز صبح راحت بیدار بشی هر شب قبل از خواب آیه آخر سوره کهف رو بخون و نیت کن که خدایا موقع اذان صبح برای خوندن نماز صبح بیدار بشم حتما بیدار میشی شب هم زود بخواب

نماز های واجب همین که اذان شد وضو بگیر بخون نزار برای بعدا همون لحظه بری بخونی خیلی راحت تره تا بندازی پشت گوش