2777
2789
عنوان

پوست خوب

376 بازدید | 35 پست

چیکار کنم پوستم یکم روشن و شاداب بشه

ی روز گندمیم ی روز سبزه

مدتیه سبزه شدم فکنم برا اینکه صبح و ظهر کار دارم میزنم بیرون

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای روشن شه پیگمنتا مصرف کن

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
ضد افتابتو دو ساعت دو ساعت تمدید کن

صبح میزنم

ولی ظهر که میرم باشگاه نمیزنم شنیدم نباید چیزی رو صورت باشه حتی ضد آفتاب آخه صورت و لاغر و افتاده میکنه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

چی هست

لایه برداره ؟

عوارض نداره

خیلی دوست دارم یا مدت معجزه استفاده میکردم یه دافی شده بودم ولی لایه بردار فوریه خوب نیس صورتمو نازک کرد قطع کردم

نه والا ما که همینکارو میکنیم اندازه ی تابه صورت داریم

بعد من صورتم روز به روز آب میره

نه والا ما که همینکارو میکنیم اندازه ی تابه صورت داریم

ن ژل ن چیزی هیچی نمیمونه رو صورتم

بدنم پره صورتم لاغر

خیلی دوست دارم یا مدت معجزه استفاده میکردم یه دافی شده بودم ولی لایه بردار فوریه خوب نیس صورتمو نازک ...

نه در موردش تحقیق کن هم قرصش هست که کل بدن رو سفید کنه هم کرمش که صورت رو من دکتر برام نوشت کرمش مارک آردن بود بخاطر تیرگی بارداری هم قرص هم کرم استفاده کردم جواب داد

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
خیلی دوست دارم یا مدت معجزه استفاده میکردم یه دافی شده بودم ولی لایه بردار فوریه خوب نیس صورتمو نازک ...

در مورد معجزه منم شنیدم نه این مثل معجزه نیست تجویز دکتراست

در مورد معجزه منم شنیدم نه این مثل معجزه نیست تجویز دکتراست

مرسی

نه در موردش تحقیق کن هم قرصش هست که کل بدن رو سفید کنه هم کرمش که صورت رو من دکتر برام نوشت کرمش مار ...

قرص نمیخوام کرم شاید بخرم

ی چیز میخوام بی ضرر باشه که به روتینم اضافه کنم

من فقط ضد آفتاب میزنم و فوم شستشو مخصوص صورتم

و یا آبرسان معمولی

هر از گاهی هم اسکراب