2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کاری نداره کارت بانکیتون رو بدین من براتون نگه میدارم دیگه پول که نداشته باشین قشنگ رژیم میگیرین😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
کاری نداره کارت بانکیتون رو بدین من براتون نگه میدارم دیگه پول که نداشته باشین قشنگ رژیم میگیرین😂

مشکل بیشتر اینکه من خودم خیلی آشپزی میکنم .

اتفاقا نه اونقدرا بیرون میرم ، نه خوراکیای سوپرمارکتی نه فست فود ، خیلب کم میخورم.

کیک و کوکی و سیب زمینی، یسری چیزای اینجوری درست میکنم .

و واقعا بیکارم ، چون دهمم ، حال ندارمم دهممو جمع بندی کنم ، دوست پایه ندارم اونقدرا ، تنها بیرون نمیرم، با فامیل اونقدرا اوکی نیستم و خب فیلم و اینستا هم حدی داره ، برای اوقات فراغتم آشپزی میکنم بعد اونا رو میخورم بعد بوممم

مشکل بیشتر اینکه من خودم خیلی آشپزی میکنم .اتفاقا نه اونقدرا بیرون میرم ، نه خوراکیای سوپرمارکتی نه ...

خب مگه مجبورین کم درست بکنید که بومممم نشه😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
خب مگه مجبورین کم درست بکنید که بومممم نشه😂

واقعا بیکاری بدترین چیزه .

وقتی داری ی کاری میکنی ، مدرسه میری درس میخونی ، شاغلی ، اون لحظه فکر میکنی با خودت که عاااا چقدر خوب بود الان میتونستم بیکار باشم و استراحت کنم ولی نهایتا این استراحت دو هفته خوبه نه شش ماه 😭

واقعا بیکاری بدترین چیزه .وقتی داری ی کاری میکنی ، مدرسه میری درس میخونی ، شاغلی ، اون لحظه فکر میکن ...

خب چرا یه کار نیمه وقت برای خودتون پیدا نمیکنید😄

خب چرا یه کار نیمه وقت برای خودتون پیدا نمیکنید😄

آدمش نیستم.

نمیدونم بگم اضطراب اجتماعی یا چی ولی اصلاااا نمیتونم با ی مرد غریبه حرف بزنم یعنی حتی سوپری تنها نمیرم خرید عمرا .

خیلی ویژگی بدیه ، افتضاحه

آدمش نیستم.نمیدونم بگم اضطراب اجتماعی یا چی ولی اصلاااا نمیتونم با ی مرد غریبه حرف بزنم یعنی حتی سوپ ...

پس چطور الان با من صحبت میکنید😁

چه رشته ای هستین تجربی؟