2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون قبلا خودم از یکی خوشم اومد بعد فهمیدم تو رابطس حس بدی بود 😂🥹

این خیلی فرق میکنه با کسی که همه جا باهاش خاطره داری و قولاش همش تو ذهنته ولی دیگه نیست

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
واقعا وکیل هستید؟

آره

دارم کارآموزی میگذرونم

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

آره خیلییییچون من تونستم بیخیالش بشم ولی برای شما سخته

بیشتر یسال گذشته هنوز نتونستم در صورتی که همه میگفتن فقط ۶ ماه اول اینجوریه بعدش یادت میره خوب میشی🙂

نه اینجوریام نیست.. حداقلش ۶ ماهه یعنی کم کمش اینه!!😢

همه دروغ گفتن منم خوش خیال که خب خوبه قراره زودی خوب بشم ولی اینجوری نبود

دقیقاااا

دوس داری فراموشش کنی؟ یا دلت میخواد همیشه با یادش زندگی کنی؟

فراموش کردنش خیلی سخته

هم میخوام فراموشش کنم از این حالی که دارم خستم هم دلم نمیاد اون همه خاطراتو بذارمش کنار

ولی یه چیزی بهت بگم من به شخصه فراموش کردن رو زیاد قبول ندارم

فراموش کردنی وجود نداره نهایتش اینه دیگه حرفشو نمیزنی

الان اینجوریم که روزا قویم ولی شبا واقعا داستانش فرق میکنه

فراموش کردنش خیلی سخته هم میخوام فراموشش کنم از این حالی که دارم خستم هم دلم نمیاد اون همه خاطراتو ب ...

آخه من اگه بهت بگم تو باور نمیکنی🥲 چون هنوز وسط طوفانی

باید ازش عبور کنی بعد ساحل آرومو از دور میبینی که داری بهش نزدیک میشی

راستش اینو نمیگم که متقاعدت کنم فقط به عنوان یه نقشه راه، که پس ذهنت داشته باشیش. یک سال زمان خوبیه تو الان آماده تر شدی دوران سوگواری رو ام گذروندی دیگه وقتشه برگردی به زندگیت

اگه بخوام یه مثال بزنم میگم زمانی که ما یه درسیو چندین بار مرور کنیم میبینی چقدر خوب تو ذهنمون میمونه؟ ولی تاکی؟ فقط تا وقتی میمونه که مرورش کنیم

اگه یه روزی بیاد که بهش فکر نکنیم، دنبالش نریم از یادمون میره..

تو هم باید همینکارو بکنی. این چیزی که تو الان داری میگی طبیعیه همه اونایی که شکست عاطفی میخورن همچین حسی دارن اما در عمل بهشون ثابت میشه که اونطوریام نیست میدونی چرا؟ چون اگه قرار بود همه آدما فقط بتونن دلبسته یک نفر بشن و بس! ادامه زندگی دیگه معنی نداشت

امیدی نبود آرزویی نبود شکست بود و شکست

پس لابد یچیزی هست، بستگی به خود آدما داره

یکی ۶ ماهه فراموش میکنه

یکی ۱ ساله یکیم ۱۰ ساله با فکرش زندگی میکنه خودشو آزار میده

اول به خودت بگو، اون واقعا ارزش این همه احساس خالصانه تورو داره؟ اون الان کجاست؟ دلیل حال بد الانت کیه؟

آسون نیست و سخته ولی شدنیه

من بهت قول میدم یروز میاد که میدونی متولد چه ماهیه، ولی هرچقدر فکر میکنی یادت نمیاد چه روزی بود!

آخه من اگه بهت بگم تو باور نمیکنی🥲 چون هنوز وسط طوفانیباید ازش عبور کنی بعد ساحل آرومو از دور میبین ...

قربونت برم من🥲🎀

مرسی که وقت گذاشتی تایپ کردی راهنماییم کردی🙂🎀

دارم سعی میکنم خودمو مشغول کنم باشگاه میرم مهارت جدید یاد گرفتم یه تایمی قرص ضد افسردگی میخوردم و میرفتم مشاوره تقریبا همه کارایی که باید انجام میدادم تا برگردم به زندگی رو انجام دادم🥲

نمیگم نشده، شده ولی بازم زمان میبره تا اوضاع درست بشه بهتر شدم ولی خوب نشدم دارم سعیمو میکنم🙂واسه همینه گفتم روزا حالم خوبه ولی شبا داستانش فرق میکنه چون شبا هر چیزی که در طول روز سعی کردم ازش فرار کنم میاد سمتم مثل خاطرات و اینهمه افکار منفی:)

طبیعیه خب بلاخره تایم زیادی بوده اولش خیلی اذیت بودم الان دارم سعی میکنم به خودم زیاد سخت نگیرم باور کنم که طبیعیه و باید طی بشه🙃

قربونت برم من🥲🎀مرسی که وقت گذاشتی تایپ کردی راهنماییم کردی🙂🎀دارم سعی میکنم خودمو مشغول کنم باشگا ...

عزیز دلم چه خوب پس نصف راهو رفتی :))) نمیخوای به خودت یه فرصت دیگه بدی؟ اگه بتونی با آدمی آشنا بشی که محبت و توجه بهت بده رابطتون برپایه آرامش و احترام باشه،ع شق واقعیو تجربه میکنی و قدرشو ام بیشتر میدونی.. چون قبلا تجربه رو هم داشتی

اما برعکس؛ اگه با آدم اشتباهی آشنا بشی، همش میشه مقایسه و حالت بدتر میشه. مراقب انتخابت باش🙏🏻❤️موفق باشی

عزیز دلم چه خوب پس نصف راهو رفتی :))) نمیخوای به خودت یه فرصت دیگه بدی؟ اگه بتونی با آدمی آشنا بشی ک ...

فداتبشم عزیزدلی:)💕🫂

حقیقتش رو بخوای حوصله ارتباط با آدم جدید رو ندارم حس میکنم تنهایی بهتره فکرم آزاد تره حتی با دختر هم رفت و آمد ندارم زیاد

اینا هم به کنار کلا اینکه هنوز کامل فراموشش نکردم و فکرم هنوز درگیرشه اینکه برم با یه آدم جدید وارد رابطه بشم نمیخوام آدم لاشی باشم که بخاطر فراموش کردن یکی دیگه رفته تو رابطه ممکنه اون شخص به من وابسته بشه من وسط راه حس کنم از پسش بر نمیام

به هرحال بازی کردن با زندگی و قلب یه آدمه اگه یک درصد نشه هرچند که من دارم تموم تلاشم رو میکنم ولی میخوام همه جوانب در نظر بگیرم

و اینکه اگه طرف آدم لاشی از اب در بیاد ضربه رو ضربه میشه دوباره برمیگردم سر خونه اول