2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرخی لبت گوجه فرنکیجونم عزیزم چقده قشنگی///////////////////زلف های سرت لوله ، لولهگمشو پسر سیاه قد ک ...

یعنی چی این وسط تاپبک من

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ــ•Deaths. 🇦🇷❤abzarek.ir/service-p/msg/5078312

چجور با بی تی اس آشنا شدی🤪💓

به نام خدا😂

خیلی قبل تر یه دوستی داشتم آرمی بود بعد خیلی از بی تی اس حرف میزد ولی اهمیت ندادم.چند سال بعد یکی دیگه از دوستام آرمی بود اهمیت ندادم.امسال دوستم آرمی بود دیگه مجبورم کرد یکی از آهنگاشو گوش بدم بعد منم گوش دادم خیلی خوشم اومد دیگه رفتم بقیشونو گوش دادم و به این ترتیب آرمی شدم.اولین آهنگی که گوش دادمfake loveبود 😂

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤

به نام خدا😂خیلی قبل تر یه دوستی داشتم آرمی بود بعد خیلی از بی تی اس حرف میزد ولی اهمیت ندادم.چند سا ...

خوشبختم منم آرمیم🤣🎀💓

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ــ•Deaths. 🇦🇷❤abzarek.ir/service-p/msg/5078312