2777
2789
عنوان

هیچی نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پلیس شدن تو ایرانو دوس ندارم ولی دلم میخواد شروع کنم درست درس خوندن اما خیلی تنبلم به نظرتون اگه ازد ...

اره هست عزیزم باید پیگیر باشی بری بپرسی اطلاعات کسب کنی مثلا اگه مجرد باشی پرده تو چک میکنن نباید بیشتر از ۴ تا دندون خراب داشته باشی بخای ازدواج کنی ممکنه دخالت کنن برن تحقیق کنن و .. و تتو و جای تتو نباید داشته باشی رو بدنت جای زخم نداشته باشی و قدت ب وزنت بخونه اضافه وزن نداشته باشی تو شبکه های اجتماعی خارجی اکانت نداشته باشی و بیماری هم نباید داشته باشی ....

به نظرتون تو این سن خونه و ماشین معمولی بدون پشتوانه پدری خوبه؟

آره خیلی خوبه همیین زرنگه خودش کفایته

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

اره ولی امشب که دیدم دختر خاله هام باباشون انقد خرجشون میکنه و انقد با اراده هستن واسشون خوشحال شدم ...

ببین خب ما خودمون انتخاب نکردیم تو چه خانواده ای بدنیا بیایم

ولی خودمون انتخاب میکنیم کجا باشیم

اگه خیلی دوست داری درس بخونی بخون باور کن بدون خرج های میلیونی و میلیاردی هم میشه درس خوند و به چیزی که دوست داری رسید

بعضیا با این خرجایی که براشون میکنن اصلا نمیخونن بعضیام بدون هیچ خرجی قبول میشن با زحمت خودشون و تلاش و پشتکار

تو هدفتو مشخص کن بعد ازدواج میخوای چیکار کنی بعد سمتش قدم بردار

منم شوهر کردم و پیام نورم دانشگاه دولتی فک میکنی واقعا تو ایران چه فرقی داره ؟الان تو با مدرکت بخوای ازمون استخدامی سراسری شرکت کنی فرقی با بقیه نداری تنها فرقش برای کساییه که میخوان برن خارج از کشور که هیچ کیم نمیره نود درصد مدرکشون قاب میکنن میزارن جلو اینه دو تا شه اگ هدفت شغل که فرقی نداره مهم مهارت یا امتیازت تو ازمون استخدامی اگ هدفت پز دادن دیگ بحثش جداست

پلیس شدن تو ایرانو دوس ندارم ولی دلم میخواد شروع کنم درست درس خوندن اما خیلی تنبلم به نظرتون اگه ازد ...

وجهه چی؟ چرا بجای تمرکز روی علاقاوندبه وجهه فکرمیکنید؟ مهم نیست بقیه چی فکرمیکنن رشتتون هم خوبه آموزش پرورش میتونید استخدام بشید

برای فرهنگیان باید رشته ات نظری باشه ک تحقیق کنی میفهمی پلیس شدن هم معدل ۱۴ ب بالا میخاد آزمون میدی ...

درکل ممنون از راهنمایی🫂❤️

شاید این دنیا، جهنم دنیای دیگری است؛

ببین خب ما خودمون انتخاب نکردیم تو چه خانواده ای بدنیا بیایمولی خودمون انتخاب میکنیم کجا باشیماگه خی ...

خب اخه میدونین من ازین شخصیتام که شانسی شانسی دانشگاه قبول شدم خیلی بی اراده هدف ندارم

خب اخه میدونین من ازین شخصیتام که شانسی شانسی دانشگاه قبول شدم خیلی بی اراده هدف ندارم

یکم فکر کن دختر

هیچ هدفی آسون نیست باید یکمی تلاش کنی

ادم که مجبور بشه از ادم درس نخون به درس خون تبدیل میشه

از ادمی که نمیرفت باشگاه به بدنساز تبدیل میشه

فقط باید خودت بخوای همین

سخته ولی میشه نشد نداره