2777
2789
عنوان

هیچی نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 46 پست
به نظرتون اگه ازدواج کنم اطرافیانم مسخره نمیکنن بگن بدبخت چون باباش وضعش خوب نبود شوهر کرد

نه چرا مسخره

تو تشکیل خانواده دادی کار مسخره ای انجام ندادی

همه باید اول اخرش تشکیل خانواده انجام بدن

اصلا به حرفای بقیه توجه نکن

بعضیا از حسادت یکسری چیزا میگن

بعضیام طرز تفکر متفاوت داره

تو الان از نظر خودت بهترین کارو داری میکنی پس انجامش بده با خوشحالی چون این خودتی که مهمه نه بقیه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به نظرتون اگه ازدواج کنم اطرافیانم مسخره نمیکنن بگن بدبخت چون باباش وضعش خوب نبود شوهر کرد

چندسالته

نامزدت چندسالشه موقعیتش خوبه؟

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

پلیس شدن تو ایرانو دوس ندارم ولی دلم میخواد شروع کنم درست درس خوندن اما خیلی تنبلم به نظرتون اگه ازد ...

من خیلی دوست دارم اما راهشووووو نمیدونم

شنیدم برا دخترا هم یسری کارایی هست تو کلانتریا

شاید این دنیا، جهنم دنیای دیگری است؛

نه چرا مسخرهتو تشکیل خانواده دادی کار مسخره ای انجام ندادیهمه باید اول اخرش تشکیل خانواده انجام بدنا ...

ببین عزیزم من ازین دسته ادمام که با یه غوره سردیم میشه با یه مویز گرمیم چیکار کنم امشب از شدت پوچی انقد غمگین شدم

ببخش عزیزم راهشووو میگی؟

برای فرهنگیان باید رشته ات نظری باشه ک تحقیق کنی میفهمی

پلیس شدن هم معدل ۱۴ ب بالا میخاد آزمون میدی استخدام میشی بزنی گوگل راهشو میگه یا مثلا پلیس های ۱۰من کار داشتم رفتم دیدم زدن ب کسی ک ب نرم افزار وارد باشه برای پشت کامپیوتر میخان شغل دولتی هم هست کارمندی کلاس هم داره پیگیر باید باشی برو مراکز ها بپرس پیگیر باشی حتما ب جایی میرسی حتی یکی از فامیل های ما با اینکه لیسانس هم نداره الان تو تعویض پلاک کار میکنه شغلش کارمندیه

ببین عزیزم من ازین دسته ادمام که با یه غوره سردیم میشه با یه مویز گرمیم چیکار کنم امشب از شدت پوچی ا ...

Pms یا پریود نیستی؟

من وقتی پریودم یا نزدیکشم اینطور میشم 😑😂

ولی در کل خودت منطقی فکر کنی به حرفام میرسی

برای فرهنگیان باید رشته ات نظری باشه ک تحقیق کنی میفهمی پلیس شدن هم معدل ۱۴ ب بالا میخاد آزمون میدی ...

میشه درخواست مو قبول کنی🥲💔

Pms یا پریود نیستی؟من وقتی پریودم یا نزدیکشم اینطور میشم 😑😂ولی در کل خودت منطقی فکر کنی به حرفام م ...

نه پریود نیستم اما وقتی پریودم بدترم میشم اره حرفاتون درست بود واقعا چیکار کنم کمتر حس پوچی کنم الان احساسم خیلی بد شده نسبت به ازدواج در صورتی که خودم گفتم پا پیش بزار

برای فرهنگیان باید رشته ات نظری باشه ک تحقیق کنی میفهمی پلیس شدن هم معدل ۱۴ ب بالا میخاد آزمون میدی ...

پلیس شدن تو ایرانو دوس ندارم ولی دلم میخواد شروع کنم درست درس خوندن اما خیلی تنبلم به نظرتون اگه ازد ...

من خیلی دوست دارم اما راهشووووو نمیدونم

شنیدم برا دخترا هم یسری کارایی هست تو کلانتری

موقعیتش معمولیه اما خیلی زرنگه تو سن ۲۷ سالگی تونسته خونه و ماشین معمولی بگیره من ۲۲ سالمه

بنظرم از دستش نده

منم تو ۲۲ سالگی با بچه ۲ ساله رفتم دانشگاه و لیسانس گرفتم

شوهر مانع نیست ولی زود بچه نیار

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖