2777
2789
عنوان

شوهرم

160 بازدید | 8 پست

بچها ما چند ساله ازدواج کردیم از شهرستان اومدم ی شهر دیگع برای زندگی شوهرم خیلی اهل دوست رفیقه ولی من اینجا دپستی ندارم تنهام شوهرم صبح میره سر کار ساعت نه شب میاد خونه یازده نیمم میخواد بخوابه

البته اینم بگم مار برا خودشع ساعت شیش ۷ کارش تموم میشه ولی بعدش با داداشش میره قهوه خونه

من اینجا هیچ کسو ندارم ایویل هی دعوا کردم که بابا هر شب نرو حداقل هفته ای سه روز برو قبول نمیکرد هرچی میگفتم اصلا و ابدا

ی سری دوست رفیق داره همسون یا از خانومشون جدا شدن یا مجرد رفیق صمییمیش پارسال از زنش جدا شد به یک سال نشد با ۲۰ نفر دوس بود حالا بماند دوستای دیگش شوهر من اهل مشروب اینا هس منم گفتم باشه یعنی دروغ نگم من خودمم ی وقتای میخورم ولی نه همیسه هر احظه

امشب اومده ب من میگه تازه ما از مسافرت اومده بودیم از شهرستان اومده نیکه من شب با دوستم برم مشروب بخورم بیام گفتم نه بد میگه یعنی چی خیلی زشته من با فلان سن اصلا از تو اجازه بگیرم به من چه تو دوستی نداری برو برا خودت دوست پیدا کن برو باهاش کافه جایی قلبم شکست با این حرفش حالا خوبه هیچ کدوم از دوستای خودش ادم نیستن

من اصلا چیزی تو زندگیم نخواستم همیشه خواستم یکم زودتر بیا باهم فیلم ببینیم بیرون بریم فلان کنیم

ولی اون میخواد منو دک کنه انقد ناراحتم همش بم میگه برو باشگاه برو سر کار برو اینجا اونجا

باور کنید من فقط میگم ب حای نه ۷ بیا خونه که یازدهم خواستی بخوابی یکم باهم وقت بگذرونیم نه اینکه همین که شام خوردی سریع خواب

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مردا از زنای ضعیف که همش بچسبند بهشون بدشون میاد،به نظرم اینکه هر موقع اومده خونه بودی و در اختیارش بودی باعثش شده،برو سر کار باشگاه اونجا دوست پیدا میکنی با دوستان برو بیرون چت کن،اون موقع میاد خونه میبینن شما که از صبح سر کارو باشگاه بودی با از خستگی خوابیدی یا داری با دوستات چت میکنی با با دوستات بیرونی بزا چیزی که تو چشیدیو اونم بچشه

نکنه شوهرت مواد بکشه خیلی اخلاق بدی دلره چه جوری پیشش هستی به نظرم این قدر داری زجر میکی خب طلاق بگیر راحت شو

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز