2777
2789
عنوان

زندگی چیست؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 92 پست
همین دیگه😂

مگه شوهرداری چقد وقت میگیره؟خیلی خانمای فعال و دیدم که متاهلن...

یکم برنامه ریزی و مدیریت میخواد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
منم ی مدت همینجوربودم حوصله خودموخانوادم رونداشتم همش تواتاق بودم یا اهنگ گوش میکردم یابرای خودم مین ...

بگو چجوری اینکارو کردی؟منم دقیقا مثل توهمش تو اتاقم یا فیلم میبسنم یا اهنگ...یا مینویسم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو چجوری اینکارو کردی؟منم دقیقا مثل توهمش تو اتاقم یا فیلم میبسنم یا اهنگ...یا مینویسم

من خاطره ها دارم اون دوران حتی دست ب خودکشی هم میزدم عزیزم شب اراده کن صب انجام بده اول دوش گرفتن خیلی ارامش بخشه بعد کلا گوشی روبذارکنار اهنگ گوش کردن خیلی روی ادم تاثیربدی داره منو این اهنگ گوش کردن خیلی داغون کرد بعدش توجمع خانواده باش برای شوهرت همیشه انرژی داشته باش یکسره پیشش بی حال وکسل نباش ی کم پیشش شیطون باش تا بیشترجذبت بشه 

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙
منم مثل توام..مثل مونا...اه😕😔😔

عزیزم من هیچ چیزی نصیبم نشد جزکم خونی ریزش مو و علامتایی ک رودستم باقی مونده وخواهدموند پس شماها اشتباه منوتکرارنکنین ازالان روخودتون کارکنین 

زندگییییییی .....زندگی واقعا یعنی چی..زندگی روز ها مناسبتا..همه و همه معناشو از دست داده..واقعا من که شدیداااا دچار روزمره گی و تکرار شدم..

فقططط میگذرونم روزارو..اتفاق خاصی رو دنبال نمیکنم..کسل و خسته..با اینکه کلی ایده و هدف توی ذهنمه ولی تا به خودم میام شب و روز میگذره و حسی ندارم..ترجیح میدم روزا همینجوری بگذره ببینم اصلا اخرش قراره چی بشه..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
بزرگترین مشکلم زودرنجی و زود عصبی شدنمه

دقیقا مث من 

طفلی مامانم ک خیلی اذییتش کردم تامیومدتواتاق ی چیزی بهم میگفت میپریدم بهش میگفتم چیه چکارداری ب من برو ازاتاق بیرون در رو ببند خیلی اوضاعم خیط بود وقتی یادم میوفته شرمندش میشم

حتی باورت میشه ناهاروشامم هم تنهامیخوردم میذاشتم اول اونابخورن وقتی ک خوردن نیم ساعت بعدش میرفتم میخوردم

حتی باورت میشه ناهاروشامم هم تنهامیخوردم میذاشتم اول اونابخورن وقتی ک خوردن نیم ساعت بعدش میرفتم میخ ...

منم موقع دانشگا اینجور شدم...وحشی به تمام معنا...از خوابگا که میومدم خونه خفه میشدم...دوس داشتم فقط تنها باشم و برم بیرون...

اما الان به لطف همسرم آدم شدم😂😂

منم احساس میکنم از این همه روزمره گی افسرده شدم..

نصف شبا کلی ایده میاد توی سرم که فردا دیگه میخوام روز خوب و جدیدی شدوع شدم ولی فردا صبح بازم با ناله بیدار میشم میرم دفتر کارم..برمیگردم میخوابم تا شب..شب نصف شب بیدار میشم اینستا و گوشی..دوباره روز بعد..

کلییییی کار دارم که میدونم میتونه کلی حالمو خوب کنه ها ولی اصلا حالی ندارم..همش با خودم...اصلا دیگه ادمارو دوس ندارم..چند وقتیه حتی با دوستام هم بیرون نرفتم..همش دفتر کار و خونه..

حتی جمعای خنواده رو دوس ندارم دیگه..

دلم میخواد تو خودم باشم..کسی تنهایی و ارامشم رو بهم بزنه..

دلم ی جااااای دووووور و دنج و خلوت میخواد تا چندماهی برم باری خودم باشم..😟😟😟

چراااا زندگی اینجوری شده..🙁🙁🙁

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
منم موقع دانشگا اینجور شدم...وحشی به تمام معنا...از خوابگا که میومدم خونه خفه میشدم...دوس داشتم فقط ...

خب خداروشکر😀😀