2777
2789
عنوان

زندگی چیست؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 92 پست
زندگی یعنی گذروندن روزها و بعدم سوت پایان همین

میشه سوتو زودتر بزنن؟ احساس میکنم فقط دارم وقت تلف میکنم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
زندگی منو گفتی که😐 منهای این که شوهر من زیاد اهل بیرون رفتن نیست

واقعاروزا تکراری شده من اگ شوهرم منونبره بیرون ب قول خودش براش قیافه میگیرم و باد میکنم

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس میخونم،خیاطی میکنم،شمشیر بازم،کتاب میخونم،درمورد جذب تحقیق میکنم،کلاس  پیلاتس میرم،دیپلم زبان دارم و قصد دارم آیلتس بگیرم،با دوستام میرم بیرون،وقتای آزادمم ماسک  و دمنوش و اینا میزنم و میخورم،آشپزی میکنم،با گوشیم کار میکنم 

راجب پوست و مو هم چون علاقه دارم خیلی مطالعه میکنم و قصد دارم تابستون سر کارم برم،اگه پولیم باشه خریدم خیلی  دوست دارم و...

چجوری خلا داری؟😂من نیاز به یه تن دیگه هم دارم تازه یه تن جوابگو نیست

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
دقیقا مثل همیم مونا همسرامونم مثل همن😐😐 چیکار کنیم بنظرت؟ منم از جمع های مزخرف خونوادگیشون خسته ...

تو چقد تو همه کارام مثل منی...نکنه خودمی؟😲عکس بده😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
میشه سوتو زودتر بزنن؟ احساس میکنم فقط دارم وقت تلف میکنم

مونا جانم کاریش نمیشه کرد من یه مدت خیلی به این مسائل فکر میکردم الان دیگه بی حس شدم کلا میگم همین که بدنم سالمه و عزیزام هستن بسمه دیگه...

ولی واقعا یه روزایی ناامیدی خر آدمو بد میگیره

استاترعروسیت کیه انشاالله؟من اگ خدابخوادشهریور

منم مرداد شایدم شهریور

خوشبخت بشی...الهی هیچوقت مثل من دچار این حس مزخرف نشی

درس میخونم،خیاطی میکنم،شمشیر بازم،کتاب میخونم،درمورد جذب تحقیق میکنم،کلاس  پیلاتس میرم،دیپلم زب ...

فقدمیتونم بگم دمت گرم😮😮😮

درس میخونم،خیاطی میکنم،شمشیر بازم،کتاب میخونم،درمورد جذب تحقیق میکنم،کلاس  پیلاتس میرم،دیپلم زب ...

متاهلی؟

فقدمیتونم بگم دمت گرم😮😮😮

قربانت😍❤️️

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
متاهلی؟

نه

کلا برای همه روزا تکراری وبی معنی شده احتمالا ی کم افسردگی گرفتی عزیزم

تازه الان خوب شذم😐

قبلا هی گریه میکردم...دیگه از دست خودم خسته شده بودم!

نه

همین دیگه😂

تازه الان خوب شذم😐 قبلا هی گریه میکردم...دیگه از دست خودم خسته شده بودم!

منم ی مدت همینجوربودم حوصله خودموخانوادم رونداشتم همش تواتاق بودم یا اهنگ گوش میکردم یابرای خودم مینوشتم تا اینکه ی کم ب خودم اومدم کارامو گذاشتم کنار وب قول مامانم ادم شدم