2777
2789
مامان منم ترکی بوود.ولی دو تا خواهرام هیچیشون نشد فقققط من!😂 ایشالا که به خوبی و خوشی میگذره عزیزم. ...

آخ آخ میدونم همشو چشم🙈

💙

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پيلينگ جيه

لایه برداریه.یه جا پیدا کردم مخصوص ترکای شکم توی چهار مرحله تا ۹۸ درصد میبره جاهای ترکارو.حالا منتظرم کرما و روغنام تموم شه ترکام سفید شن میرم پیلینگ

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
رونامم یکم شده ولی چون همیشه ترک لاغری داشتن بیخیال شدم.اصلا روغنم نزدم.

دكترم گفت از هفته ٢٠ هرشب و از هفته ٣٠به بعد هرشب و هر روز روغن بزني ترك نميخوري؟!

چشمت بی بلا،ایشالا به خوبی و خوشی و سلامتی بیاد بغلت😘⁦❤️⁩

فدات شم مرسی😙😙😙

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

دكترم گفت از هفته ٢٠ هرشب و از هفته ٣٠به بعد هرشب و هر روز روغن بزني ترك نميخوري؟!

ایشالا که نمیخوره.حالا یه روغن بایو اویلم بگیر صبح و شب بزن شاید ترک نخورد. اکثرا ترک ژنتیکیه. 

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am