2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هفته ۳۴ به بعد کم کم از زیر شکمم تا بالای نافم همش پر شد ترکای بنفش.تازه هم روغن زیتون میزدم هم ضد ترک ماستلا

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
بعد زايمان خوب شد يا موند؟

الان پنج ماهه تازه دارن کمرنگ میشن.سه مدل کرم و روغن دارم میزنم.بعدشم میرم پیلینگ و بعدم لیزر.آخرین مرحله گذاشتم یه سال دیگه اگه خوب نشد برم آبدومینوپلاستی.خیلی بده

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
دعا میکنم ترک نخوری.خیلی بده😐 خوبی پاریس؟ حاملگی خوش میگذره؟ 😁

میخورم چون مامانمم ترکی بود😁

امیدوارم تا تهش خوش بگذره سمانه😆

سارا خوبه؟💖💖💖

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

میخورم چون مامانمم ترکی بود😁 امیدوارم تا تهش خوش بگذره سمانه😆 سارا خوبه؟💖💖💖

امضات : اونا دوستاش نبودن خواهر برادراش بودن

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
میخورم چون مامانمم ترکی بود😁 امیدوارم تا تهش خوش بگذره سمانه😆 سارا خوبه؟💖💖💖

مامان منم ترکی بوود.ولی دو تا خواهرام هیچیشون نشد فقققط من!😂 ایشالا که به خوبی و خوشی میگذره عزیزم.  اونم خوبه،تازه یکم از سختیای اولش گذشته.. خوب بخوااااب تا میتونی که دیگه کلا خواب و باید ببوسی بزاری کنار. رستورانم زیاد برو،یه مدت با بچه نمیشه😂😂😂