2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هفته ۳۴ به بعد کم کم از زیر شکمم تا بالای نافم همش پر شد ترکای بنفش.تازه هم روغن زیتون میزدم هم ضد ترک ماستلا

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
بعد زايمان خوب شد يا موند؟

الان پنج ماهه تازه دارن کمرنگ میشن.سه مدل کرم و روغن دارم میزنم.بعدشم میرم پیلینگ و بعدم لیزر.آخرین مرحله گذاشتم یه سال دیگه اگه خوب نشد برم آبدومینوپلاستی.خیلی بده

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
دعا میکنم ترک نخوری.خیلی بده😐 خوبی پاریس؟ حاملگی خوش میگذره؟ 😁

میخورم چون مامانمم ترکی بود😁

امیدوارم تا تهش خوش بگذره سمانه😆

سارا خوبه؟💖💖💖

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

میخورم چون مامانمم ترکی بود😁 امیدوارم تا تهش خوش بگذره سمانه😆 سارا خوبه؟💖💖💖

امضات : اونا دوستاش نبودن خواهر برادراش بودن

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
میخورم چون مامانمم ترکی بود😁 امیدوارم تا تهش خوش بگذره سمانه😆 سارا خوبه؟💖💖💖

مامان منم ترکی بوود.ولی دو تا خواهرام هیچیشون نشد فقققط من!😂 ایشالا که به خوبی و خوشی میگذره عزیزم.  اونم خوبه،تازه یکم از سختیای اولش گذشته.. خوب بخوااااب تا میتونی که دیگه کلا خواب و باید ببوسی بزاری کنار. رستورانم زیاد برو،یه مدت با بچه نمیشه😂😂😂