2777
2789
عنوان

رشد مو

35 بازدید | 27 پست

خانوما چند ماه دیگه عروسی داریم موهام متوسطه دوست دارم بلند باشه که باز بزارم

هر چیزی که در مورد رشد مو میدونین و نتیجه گرفتین بگین

چیکار کنم موهام زود رشد کنه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

شنیدم شامپو جوانه گندم خوبه برا تقویتش

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شنیدم شامپو جوانه گندم خوبه برا تقویتش

نمیشه فقط فری سولفات باید استفاده کنم

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

روش سنتی و عطاری....... آب پیاز..... روش علمی و امروزی.... مکمل مخصوص مو

چ مکملی خوبه بنظرت

روش سنتی و عطاری....... آب پیاز..... روش علمی و امروزی.... مکمل مخصوص مو

قبلاً روغن تراپی انجام میدادم الان موهام رو صاف کردم نمیشه انجام بدم

هیرویت من خوردم برا ریزش ولی رشد رو زیاد می کرد ولی فولیکوژن ریزش رو کم می کرد رشد زیاد اثر نداشت

چاقت نکرد اشتها رو باز نمیکنن

من مشاور و کارشناس ارشد پوست و مو هستم یک مشاوره رایگان هماهنگ کن تا کمکتون کنم

میشه بگین چ مکملی مصرف کنم برای رشد و ریزش موهام

اشتها رو باز نکنه

چ مکملی خوبه بنظرت

خخیلی زیاده

زینک . بیوتین. اکتی اکساید.هرتامین . هرویت . پریومین.

باید بری داروخونه با دکتر قسمت آرایشی مشاوره کنی....با شرایط موهات.....مکمل نزدیک به خودت رو استفاده کنی.قیمت و برندش هم مهمه. همهی مکمل ها هم اشتهاآوره .....یادت نره

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
خخیلی زیاده زینک . بیوتین. اکتی اکساید.هرتامین . هرویت . پریومین.باید بری داروخونه با دکتر قسمت آرای ...

فیتو خوردم 3 دوره رشد موهام رو خوب کرد و مژه هامو بلند کرد

ولی ریزش متوقف نکرد

بعد قطعش هم اثرش رفت کاملا

نه

حالا بنظرت کدوم رو بخورم؟

مو بنظرت در طی یک سال چقد باید رشد کنه

آره متاسفانه . ..وقتی قطع میکنی....اثرش از بین میره.

من فیتو رو برای ناخن خوردم خوب بود.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.