2777
2789
عنوان

رشد مو

| مشاهده متن کامل بحث + 43 بازدید | 27 پست
من مشاور و کارشناس ارشد پوست و مو هستم یک مشاوره رایگان هماهنگ کن تا کمکتون کنم

عزیزم من موهام رو پارسال کوتاه کردم تا الان حتی یک وجب هم رشد نکرد با اینکه مکمل آهن ففول و ویتامین و... مصرف میکنم

دقیقا مامانم هم همین مشکل رو داره ممکنه ارثی باشه

رشد موهامون خیلی کنده

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متاسفانه . ..وقتی قطع میکنی....اثرش از بین میره.من فیتو رو برای ناخن خوردم خوب بود.

اره گرون هم هست نمیشه همیشه خرید

نظرت هیرتامین چطوره

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

شنیدم شامپو جوانه گندم خوبه برا تقویتش

نظرت درباره مکمل هیر تامین چیه بگیرم؟

من مشاور و کارشناس ارشد پوست و مو هستم یک مشاوره رایگان هماهنگ کن تا کمکتون کنم

نظرت درباره مکمل هیرتامین چیه

نظرت درباره مکمل هیر تامین چیه بگیرم؟

استفاده نکردم عزیزم از هوش مصنوعی کمک بگیر

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
میشه بگین چ مکملی مصرف کنم برای رشد و ریزش موهاماشتها رو باز نکنه

عزیزم زینک برای پوست و مو خوبه اما کافی نیست

حجم موهاتون چطوره ؟

تار مو هاتون نازکه ؟ کف سرتون پیدا هست ؟؟ ریزش داری؟

چه نوع شامپویی میزنی؟

داخل حمام چی؟

اره گرون هم هست نمیشه همیشه خریدنظرت هیرتامین چطوره

ااگر اصل ش رو از آنلاین شاب های معتبر اینستا پیدا کردی بخر. چون های کوپیش زیاده.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
خخیلی زیاده زینک . بیوتین. اکتی اکساید.هرتامین . هرویت . پریومین.باید بری داروخونه با دکتر قسمت آرای ...

بنظرت هیرتامین خوبه

نظرت درباره مکمل هیرتامین چیه

دختر زیبا استفاده از مکمل خوبه به شرطی که شما نیاز به این نوع مکمل ها داشته باشی که معمولا این کمبود ها در ازمایش خون نشان داده میشود

شما اگر ریشه و ساقه مو سالمی داشته باشید اصلا نباید نگران قد مو باشبد

سوالات من رو جواب بدید تا بتونم کمکتون کنم

عزیزم زینک برای پوست و مو خوبه اما کافی نیست حجم موهاتون چطوره ؟تار مو هاتون نازکه ؟ کف سرتون پیدا ...

تار موهام معمولیه آرایشگرم گفت تازه ولی نه خیلی

کف سرم مشخص نیست ولی موهام پر پشت نیست

ریزش مو دارم بله

شامپو فری سولفات میزنم چون کوکتل تراپی انجام دادم اینم بگم ریزش مو رو از وقتی یادمه دارم

هفته ای یک الی دو بار شامپو اوه میزنم

موهام خشکه باز الان کوکتل تراپی انجام دادم خیلی بهتر شده

ولی رشدش یکم کنده نسبت به همسن و سالام

دوستام از یک طرف کوتاه میکنم دوماه دیگه میبینمشون بلند شده

دختر زیبا استفاده از مکمل خوبه به شرطی که شما نیاز به این نوع مکمل ها داشته باشی که معمولا این کمبود ...

قبلاً کمبود آهن و ویتامین داشتم ولی الان برطرف شده با استفاده از قرص اهن

دختر زیبا استفاده از مکمل خوبه به شرطی که شما نیاز به این نوع مکمل ها داشته باشی که معمولا این کمبود ...

پس بنظرتون استفاده نکنم؟