2777
2789
عنوان

مامانم داره جلو چشمام آب میشه

917 بازدید | 54 پست

مامانم هزار سال پیر شده به خاطر ی مشکلی که توی خانوادمون هست(نمیخام بگم لطفا نپرسیدد چه مشکلی وحل هم نمیشه متاسفانه)توی چندروز داغون شده صورتم سیاه وچروکاش مشخصتر واون هیچوقت جوش نمیزد صورتش شده پر از جوش های زیرپوستی درشت و رنگ صورتش گاهی زرده زرده گاهی سیاه میگه بخاطر اعصابمه(خودش کاملا سفیده سفیده پوستش)هروقت نگاش میکنم خیره به زمین نشسته ساکت،،کسی باهاش حرف میزنه درست جواب نمیده نگاه به طرف نمیکنه،،راهشو یهو اشتباه میره و... نمیشه باهاش حرف زد حتی ی کلمه میگم مامان باهام داد و دعوا میکنه داره داغون میشه و منم دارم دق میکنم

😢😢😢😢

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حق این ماه مبارک مشکلاتتون مثل یک معجزه حل بشه و از ته قلب شاد باشین.توکل کن به خدا و از رحمتش ناامید نشو  یه ختم بردار و نذرکن انشالله که درست میشه.تا میتونی به مادرت محبت کن حتی اگر داد زد سرت

میشه ازخدابخوای منم حاجت رواشم😍به امید روزی که بیام این امضارو تغییر بدمو بگم حاجتمو گرفتم .عاشقتونم خواهریا😘
به حق این ماه مبارک مشکلاتتون مثل یک معجزه حل بشه و از ته قلب شاد باشین.توکل کن به خدا و از رحمتش نا ...

واین که وضعیت سلامتی مامانم اگه باآزمایش شد چک کنید مامان من دپرس شده بود فهمیدیم ویتامین دی کمی داره خیلی کم .مشاورم راه خوبیه هرچند سخته برا مامانا

میشه ازخدابخوای منم حاجت رواشم😍به امید روزی که بیام این امضارو تغییر بدمو بگم حاجتمو گرفتم .عاشقتونم خواهریا😘

بچه ها واسه مامان منم دعا کنین مریضیه بدی داره خیلی غصشو میخورم اما هیچ کاری نمیتونم بکنم توروخدا براش دعا کنین 

بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند 

خدا مشکلتون رو حل کنه.نذرو نیاز کنید توکل به خدا  کنید ان شالله حل میشه به همین زودیها.😢😢

کاش یه دکتر ببریدش حداقل مشکل جسمی حادی دور از جون براش پیش نیاد.

خیلی ناراحت شدم 

😢😢😢😢😢