2777
2789
عنوان

بی بی چک

197 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

سوالم اینه که اگر بی بی چک رو بعداز نهایت ده دقیقه چک کردین و دیدین هاله نداره ولی رهاش کنید و بعداز چندین ساعت سربزنین ببینین هاله داره میشه بهش اعتمادکرد؟

یا نه دراثر رنگ‌ادرار اینجور شده؟

سلام نمیدونم..

ولی گفتم بگم خوندم 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

نه فردا دوباره تست جدید باید بزاری

ولی ان‌شالله یکی بعدی در دم مثبت بشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها میگفتن اگه هاله صورتی باشه امکان مثبت بودنش هست

اما ممکنه رنگ خط تی بر اثر خشک شدن ادرار یکم تیره تر بشه و منفیه

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

چند وقته اقدامی عزیزم

چند روز از پری گذشته

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
نه فردا دوباره تست جدید باید بزاری ولی ان‌شالله یکی بعدی در دم مثبت بشه

ممنون عزیزم

البته منتظر نیستم زیاد

ولی از روکنجکاوی زدم

همزمان هم کیت تخمک گذاری استفاده کردم که دوخط شد

خط اول پررنگ 

خط دوم هاله بود

ولی بی بی چکم نه 

کلا پریودم و بدنم بهم ریخته قاطی کرده

عکس

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
بچه ها میگفتن اگه هاله صورتی باشه امکان مثبت بودنش هست اما ممکنه رنگ خط تی بر اثر خشک شدن ادرار یکم ...

منم همین حدسو میزنم چون پریودم این ماه افتضاح بود

فک کنم مثبته چون مثبت نباشه چن روزم بمونه هاله نمیوفته

خودم بعید میدونم

فقط خواستم مطمئن بشم اخه شرایط بدنیم اصلا اوکی نیس یه جورایی واسه کنجکاوی زدم

منم همین حدسو میزنم چون پریودم این ماه افتضاح بود

منم ماه قبل همینجوری مثبت کاذب داشتم 😥

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

برا دوستم بعد چند ساعت متوجه شده بود هاله انداخته حامله هم بود برا منم بارها بعد خشک شدن یا بعد نیم ساعت هاله انداخته پریود شدم ولی به نظرم قشنگ میتونی تشخیص بدی هاله  مثبت بودن تازگی داره میل به صورتیه مال منفی یه جورایی مات و کدره

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
ممنون عزیزم البته منتظر نیستم زیاد ولی از روکنجکاوی زدم همزمان هم کیت تخمک گذاری استفاده کردم که ...

ینی پریودی الان؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊