2777
2789
عنوان

اسم بچم

56 بازدید | 8 پست

سلام خانوما لطفا جواب بدین .بخصوص خانومای ترک.

من اسم پسرمو گزاشتم ایلیاز به معنی سالی سرایر بهاری،.ولی پشیمونم اخرشو س میگن شبیه الیاس میشه خیلی ناراحتم و بهیچ وجه نمیشه تغییرش بدیم مسخره همه میشیم خودم خیلی دوستش داشتم ولی چون اسم غریبه ای هست بقیه درست تلفظ نمیکنن از چشمم افتاده خیلی ناراحتم 🥲😭😭😭😭

یادمیگن ایلیاس .دلم داره میترکه کاش اسم دیگ میزاشتم کسیو دارین اطرافتون اینجوری؟؟؟؟

من ترکم نشنیده بودم تا حالا

من خودم اسم ایلهان دوست دارم

من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بارته میشنوی حست نسبت ب اسم چیه

ببخشید ولی تو دهن خوب نمیچرخه

هرچند اطرافیان کم کم عادت میکنن

من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.

اسم منحصر بفردیه و زیباست اعتماد بنفستو از دست نده بعد یه مدت تلفظ درست شو میگن.

برادر زادم اسمش دلبین بود همه دلفین صداش می کردن مادرش تلفظ درستشو تذکر میداد و در حال حاضر همه درستشو میگن