2777
2789
عنوان

سلام ‌

80 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یازدهم تجربی م امتحانارو زیاد خوب ندادم از بس استرس قبول نشدن و بددادن امتحانا و اینا دارم چون هرکاری میکنم درسم متوسطه، حتی نمیتونم درس بخونم وسط درس خوندن فقط هزار ساعت یه استرس وحشتناک و تپش قلبو اینا میگیرم که دیگه نمیتونم هیچ کاری کنم چیکار کنم خودمو جمع کنم و امیدوار باشم بتونم ادامه بدم توروخدا بگید لطفا هرچی حرفای خوب میزنم به خودم هیچی نمیشه

چرا انقد مینالید کسایی که تحربی اید بابا استرس ندید به منننننن ینی چقد سخته که اینجوری همه استرس دار ...

توجه نکن به این ناله ها چون بهت انرژی منفی وارد میشه دیدی تاپیکی انرژی منفیه بیا بیرون

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیخواستم ناله کنم فقط کمک میخواستم همین یعنی چی این حرفا

عزیزم من منظوری نداشتم فقط یکم دوستانه تر حرف زدم یکم خودمونی فک نمیکردم ماراحت بشی دیگه گفتم مثل رفقا باهات صحبت منم

معذرت اگه ناراحت شدی

هیچی از سر حرص بود😂

قربونت

توام زیاد استرس نداشته باش بپذیر چون این استرس طبیعیه قشنگ بشین با برنامه ریزی پیش بری استرست از بین میره

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

ناراحت نشدم فقط یکم تعجب کردم انتظار داشتم از تجربیاتشون بگن بقیه و اینا یکم استرسم کمتر بشه که بتونم برم ادامه ی درس ولی خب شاید کار خوبی نبود زدن این حرفام ببخشید اگه استرس گرفتی

چجوری میتونم تایپک رو حذف کنم؟

سلام

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

روزهای زوج غیرتعطیل

ساعت ها:

⬅️ ۱۰:۳۰ تا ۱۲

⬅️ ۱۴ تا ۱۵

هر دفعه که تاپیکتون خصوصی بود اما حذف نشد ⬅️ صبر کنین تا روز زوج غیر تعطیل بعدی ⬅️ توی همون روز و ساعت حذف، niniyar رو تگ کنین و بپرسین که چرا تاپیکتون حذف نشده و...

@ازسارابپرس (کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم)

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

چجوری میتونم تایپک رو حذف کنم؟

الان فعلا می تونین قفل کنین تا روز شنبه:

⬇️

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

🟠کادر نارنجی🟠 پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم

حالا هر تاپیکی که خواستین رو قفل کنین

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedTopics

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.