2777
2789
عنوان

خیانت🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و چی گرفته در قبال این بخشش؟؟

هیچی خالم همه کاراهاش میکنه

شوهرش خیلی پولداره خیلی

ولی خیلی اذیت میکنه خالم اصلا دنبال پول نیست

دوراهی بین معرفت ومنفعت تنها جایی که ذات ادما مشخص میشه.....

شوهرش گفته مهریهات میندازم جلوتر نرفته الان بنظرت اون بچه ها آرامش دارم تو اون زندگی؟مرد خیانت کار ب ...

اصلا کلا بچه های خالم داغونن

بخواد طلاق بگیره حضانت بچه هارو نمیده

هیچی خالم همه کاراهاش میکنه شوهرش خیلی پولداره خیلیولی خیلی اذیت میکنه خالم اصلا دنبال پول نیست

خالت اشتباه میکنه دنبال پول نیست

تا جایی که میشه و میتونه باید بگیره از شوهرش واسه آینده خودش و بچه هاش

خودت میدونی که تنها عشقمی❤️❤️

شوهرش گفته مهریهات میندازم جلوتر نرفته الان بنظرت اون بچه ها آرامش دارم تو اون زندگی؟مرد خیانت کار ب ...

بعد به نظرت حضانت بچه ها رو میدن به تو؟

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

خالت اشتباه میکنه دنبال پول نیستتا جایی که میشه و میتونه باید بگیره از شوهرش واسه آینده خودش و بچه ه ...

خیلی ساده هست

متاسفانه

هیچی خالم همه کاراهاش میکنه شوهرش خیلی پولداره خیلیولی خیلی اذیت میکنه خالم اصلا دنبال پول نیست

اشتباه تریپ کار ممکنه رو کردن .فکر کرده با بخشش شوهرت وفادار میشه و یاد زن و بچه میافته .خیر .مجوز رو داده که آقا راست به هرزگیش برسه و ایشونم بشه کلفت و آشپز و پرستار بچه های من به روزی ولش میکنن ..باید خجالت این بار دیگه اقدام عاجل کنه .مهریه رو اجرا بگذاره .چشم بیننده به مدت رو بچه ها اش .تا آقا بفهمه بدون این مادر نمیتونه یک ثانیه هم بچه هارو نگه داره و بره پی هرزگیش ..نمیتونه جدا سه .به اون مرتیکه بچه خونه ی جدا بمیره خرج ماهانه بده .بره با هر جندده ی خیابونی میخواد باشه باشه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اشتباه تریپ کار ممکنه رو کردن .فکر کرده با بخشش شوهرت وفادار میشه و یاد زن و بچه میافته .خیر .مجوز ر ...

این کارم کرد ولی شوهرش بچه هارو یکماه ول کرده بود و از روی بچه ها هم نتونستیم فشاری روش بزاریم

این کارم کرد ولی شوهرش بچه هارو یکماه ول کرده بود و از روی بچه ها هم نتونستیم فشاری روش بزاریم

بپس بره هم مهریه بگذارد امرا هم حضانت بمیره تا وقتی سکوت میکنه و تهدید نمیکنه به آبرو ریزی معلومه اب از آب تکان نمیخوره

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بپس بره هم مهریه بگذارد امرا هم حضانت بمیره تا وقتی سکوت میکنه و تهدید نمیکنه به آبرو ریزی معلومه اب ...

شوهرش خیلی هفت خطه

میگه هروقت بخوای مهریه ت تو حسابت

تازه هردفعه خاله بیچاره منو گول میزنه

همه جا آشنا داره و میتونه کارو ب نفع خودش پیش ببره

شوهرش خیلی هفت خطهمیگه هروقت بخوای مهریه ت تو حسابت تازه هردفعه خاله بیچاره منو گول میزنههمه جا آشنا ...

.خاله ت نباید گول بخوره .بگه باشه مهریمو بده .اون زرنگه حالت زرنگتر باشه وگرنه تمام اون ثروت خرج زنهای خیابونی میشه و خاله ت میمونه و مستاجری و چند تا بچه ی بی پول