2777
2789
عنوان

خیانت🥲😭

329 بازدید | 28 پست

خالم شوهرش ۱۰ ساله بهش خیانت میکنه تازه شوهرش و زنه رو باهم دیده ولی بخاطر بچه هاش بخشیدش چند بار دوباره شوهرش و اون زن دیروز تو ماشین دیده

دوراهی بین معرفت ومنفعت تنها جایی که ذات ادما مشخص میشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه مادر فداکاری خیلی حرفه بخاطر بچه هات تو این زندگی نکبت بار بمونی

شایدم مادر ضعیف فداکاری به قربانی کردن خودت نیست

من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم

حالم بد شد چقدر خیانت زیاد شده همش به خاطر اینه که خانوما دارن تو خوشگل کردن و به نمایش گذاشتن خودشون تو خیابون از هم سبقت میگیرند تقصیر آقایون نیست خودمون هم دوست داریم خانومایی که این همه به خودشون رسیدن و هزار جور عمل زیبایی انجام دادن نگاه کنیم وای به حال اونا

چوبش هم خودشون دارن میخوره تو زندگی ها

شایدم مادر ضعیف فداکاری به قربانی کردن خودت نیست

چرا دیگه خودشو داره برای بچه هاش فدا میکنه که اون نرن زیر دست نامادری بچه طلاق نشن

همین که تا الان ساخته بخاطر بچه هاش با این مرد به نظرم خیلی قویه

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

حالم بد شد چقدر خیانت زیاد شده همش به خاطر اینه که خانوما دارن تو خوشگل کردن و به نمایش گذاشتن خودشو ...

خانمه خیلی زشتههه عملی

خالم خیلی خوشگل و خانمه آرزوی همه هست

دوراهی بین معرفت ومنفعت تنها جایی که ذات ادما مشخص میشه.....

و چی گرفته در قبال این بخشش؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چرا دیگه خودشو داره برای بچه هاش فدا میکنه که اون نرن زیر دست نامادری بچه طلاق نشن همین که تا الان س ...

شوهرش گفته مهریهات میندازم جلوتر نرفته الان بنظرت اون بچه ها آرامش دارم تو اون زندگی؟مرد خیانت کار بچه نگهدار هم نیست من بودم خودمو بچه هام جوری از اون زندگی می رفتیم که پشت سرمون نگاه نکنیم

من فاطمه ام مادر آرش هستم پسری که از عشق من و احسان متولد شد او در این دنیا نبود اما در قلب من در پروانه ها و در بهشت زندگی میکند من یک پسر دارم نامش آرش است و من تا ابد مادر او هستم