2777
2789
عنوان

روم نمیشه

123 بازدید | 20 پست

من پسرم ۲۷ سالمه

کارگر شرکتم

الان میخام برم مسافر کشی ولی روم نمیشه

پراید مدل پایین دارم قراضه است همش خراب

روم نمیشه کسی رو سوار کنم

چیکار کنم؟

الان میخام برم تا ساعت ۵ صبح

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

چی بگم که مسافر کشی هم فایده نداره

ولی خجالتت میریزه چند بار که رفتی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چه حرفیه روم نمیشه چیه همینشم خیلیا ندارن و براشون شده ارزو.اونی که اسنپ میگیره احتمالا همونم نداره.برو موفق باشی و پرروزی.با افتخااار برو که دنبال نون حلالی و کار میکنی برا رسیدن ب خواسته هات و دنبال رفیق بازی و بی عاری نیستی

زور زندگی به روی تو میچربه در نهایت پس خودت دست به کارشو به نظرم تا سیلی روزگار نخوردی

تلاش کن و به خودت افتخار کن دنبال روزی حلالی تا خود صبح کار میکنی ، مالت پربرکت :))

به طرز بی رحمانه ای رک و صادقم باهات پس جنبه داشته باش سیسی 😙😉

برادر کار که عار نیست.

شوهر منم اوایل کارگر یه شرکت بود ، حقوقش کفاف زندگیمون رو نمیداد...ساعت ۲ که کارش تموم میشد میرفت مسافر کشی تا شب ساعت ۹ یا ۱۰ .

روزای خیلی سختی داشتیم اما به لطف خدا و تلاش خودش الان وضعیت تغییر کرده و درآمدش خوبه.

متاسفانه جو نی نی سایت جوری شده که اکثرا پولدارن و درآمد میلیاردی دارن...

شما تمرکزت رو خودت باشه.موفق باشی

بین این همه نشدن کاش یه بار هم بشه!