2777
2789
عنوان

چرا واقعا

196 بازدید | 22 پست

چرا الان چرا اینجا.حرف اضافه نمیزنم تعلیق نشم شمام نزنید لطفا🙂

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

جریان چیه؟

جریان جریانه زندگیه که جریانش خوب توی مدار نمیچرخه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه شمارو با تاپیک تراپی به یاد میارم

البته عنوان تاپیکتون یه چیز دیگه بود

چرا حرف زدن برای خیلی از آدما سخته

کاربر قدیمی با سابقه تعلیقی های پی در پی ⚡دوست بمونیم. "آره. دوست بمونیم." (و هیچوقت دوست باقی نموندن.)

حق داری ولی خب..سخت نگیر

ببین بسخت و آسون گرفتن نیست.فقط میریم رو به جلو تا ببینیم چی پیش میاد

من همیشه شمارو با تاپیک تراپی به یاد میارمالبته عنوان تاپیکتون یه چیز دیگه بود چرا حرف زدن برای خیلی ...

نمیدونم چرا سخته.راستش من کلا راحتم با حرف زدن.یکم اینجا راحترم چون کسی منو نمیشناسه ولی خب عیب اینجا آدما هاین که اماده ی حمله بهتن و براشون مهم نیست حرفت چی،اونا اینجان که فقط حمله کنن

حق داری ولی خب..سخت نگیر

البته اینم بگم ادامه دادن انگیزه میخواد.متاسفانه انگیزم کمه

نمیدونم چرا سخته.راستش من کلا راحتم با حرف زدن.یکم اینجا راحترم چون کسی منو نمیشناسه ولی خب عیب اینج ...

دقیقاً توی اون تاپیک یادمه میخواستم ریپلای کنم شمارو

دیدم تاپیکو قفل کردین

اون کامنت آخر، کاربری قبلی منه که الان تعلیقه

کاربر قدیمی با سابقه تعلیقی های پی در پی ⚡دوست بمونیم. "آره. دوست بمونیم." (و هیچوقت دوست باقی نموندن.)

البته اینم بگم ادامه دادن انگیزه میخواد.متاسفانه انگیزم کمه

چراخب

چرا انگیزت کمه

حتما یه دلیلی دارههه

برطرفش کن

یا انگیزه های جدید بساز واسه خودت

هدف داشته باشی ،انگیزه خودش میاد

(کاربری موقتا دست دونفره)

سایت روز به روز داره بدتر میشه و بجای بهبود بدتر دارن پسرفت میکنن کافیه یه حرفیو بزنی و نی نی یار خوشش نیاد سریع تعلیقت میکنه و تاپیک کسیم که توش شرکت کرده بودی هم میترکونه و نگم از کاربرای فیک و بچه

و تنم برای این وطن فدا میشود به امید ازادی ایران

چراخبچرا انگیزت کمهحتما یه دلیلی دارهههبرطرفش کنیا انگیزه های جدید بساز واسه خودتهدف داشته باشی ،انگ ...

خودم میدونم دردم چیه ولی درمونش دست من نیست

دقیقاً توی اون تاپیک یادمه میخواستم ریپلای کنم شمارو دیدم تاپیکو قفل کردین اون کامنت آخر، کاربری قبل ...

تعلیق درد خیلیاس توی این سایت.بحق و حتی ناحق تعلیق دائم میکنن.

تعلیق درد خیلیاس توی این سایت.بحق و حتی ناحق تعلیق دائم میکنن.

باهاتون که موافقم ولی خب متأسفانه خودم خواستم اون کاربری سه ماه تعلیق بشه ، یعنی تعلیق خود خواسته بود

الان دو روزی میشه که کاربری جدید زدم و ای کاش واقعاً نمیزدم

دیدن تاپیکای این چند روز ، سلامت روانو ازم گرفته