2777
2789
عنوان

چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 22 پست
راستش همه درد دارن..ولی خب چاره چیه، جز ادامه دادن کاری از دستمون برنمیاد

بله همه ی ما به امید زنده ایم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

باهاتون که موافقم ولی خب متأسفانه خودم خواستم اون کاربری سه ماه تعلیق بشه ، یعنی تعلیق خود خواسته بو ...

اینجا بشنو و رد شو.روی رد شدن تاکیده زیادی دارم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعلیق درد خیلیاس توی این سایت.بحق و حتی ناحق تعلیق دائم میکنن.

آره خیلی به ناحق تعلیق میکنن

یادته یه تاپیک زدی درمورد "آدمایی که تاپیک ندارن"؟

و گفته بوده کاربری منو دیدی که این سوال برات پیش اومد

خواستم بگم ، بعد از اون تاپیک زدم، ولی ترکید و یه مدت تعلیق شدم بخاطرش😂🤦🏻

ިܣـــــــــــ•ᴗ•ــــߊ........تعلیقم

آره خیلی به ناحق تعلیق میکننیادته یه تاپیک زدی درمورد "آدمایی که تاپیک ندارن"؟و گفته بوده کاربری منو ...

اره یادمه.ولی تا جایی که یادمه تاپیکت مورد دار نبود

اره یادمه.ولی تا جایی که یادمه تاپیکت مورد دار نبود

اونو مگ دیدیش؟

زودی ترکید که ..

البته کلی تاپیک دیگه هم میزدم ولی کم کم خودم میفرستادم واس نی نی یار ..شاید تو اونارو دیدی..

ިܣـــــــــــ•ᴗ•ــــߊ........تعلیقم

چقدر این تاپیکای اخیر شما ، شرح حال وضعیت من بود اگه خودم میخواستم حرفامو تاپیک بزنم این مدت که تعلی ...

خب خدا رو شکر یکی کاملا درکم کرد

اونو مگ دیدیش؟زودی ترکید که ..البته کلی تاپیک دیگه هم میزدم ولی کم کم خودم میفرستادم واس نی نی یار . ...

نه پس ندیدم.