2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

23 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان من قبلا سایت رو مطالعه میکردم ولی تازه عضو شدم

۱۰ سال ازدواج کردم و بچه دار نشدم شاغلم شرایط مالی سخت،ولی خداروشکر قابل قبلی دارم پدرم وپدر همسرم حمایت میکنند

چندین سال اول با همسرم مشکلات زیاد داشتیم و میخواستیم جدا بشیم

حالا در مورد گذشته بعدا میگم

حالا مادرم و مادر همسرم خیلی دلشون میخواد نوه داشته باشن مادر همسرم خیلی آرزو داره خانوم خوب ومهربونیه اختلافاتی باهم داشتیم ولی باز میگم از بقیه بهتر

من خودم به شدت میترسم چون در کنار ما آدمهایی هستن از دوستامون که بچه ندارن و زندگی خیلی خوبی دارن

نظر شما چیه؟ لطفا راهنماییم کنید فرزندان آوردن خوبه یا نه

بابا و پدرشوهرت تا ی جایی حمایت میکنن بچه کلی خرج داره وقتی توان مالی نداری نباید ی بچه رو بدبخت کرد فقط برای دل مادرشوهر

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بابا و پدرشوهرت تا ی جایی حمایت میکنن بچه کلی خرج داره وقتی توان مالی نداری نباید ی بچه رو بدبخت کرد ...

بله درسته ولی شرایط مالی برای آوردن بچه خوبه

اصلا بحث مالی رو بزارید کنار از جوانب دیگه بگید

میترسم پشیمون بشم

بچه دار شدن سرتاسر مسئولیته اگه دودلی نیار من دوتا دارم با عشق دنیا اوردمشون و خودمو شش دانگ وقف اونا کردم یعنی خودم اینجوری میخوام چون اونا با خواست من بدنیا اومدن پس وظیفمه وقتمو انرژیمو براشون بذارم

🤍🌱
بچه دار شدن سرتاسر مسئولیته اگه دودلی نیار من دوتا دارم با عشق دنیا اوردمشون و خودمو شش دانگ وقف اون ...

ممنونم از نظر مفیدت گلم

من چند سالی که متاهلم به شدت ازاد زندگی کردم

مادر همسرم میگه من نوه و بچه ی دیگه ای ندارم بیار هر جا میخوای برو من نگه میدارم

ولی خود در آخر من مادرش هستم میترسم از خودم آزادیم تفریحم بمونم

ممنونم از نظر مفیدت گلممن چند سالی که متاهلم به شدت ازاد زندگی کردممادر همسرم میگه من نوه و بچه ی دی ...

قطعا میمونی! چون صفر تا صد کارای یه بچه با شماست شب بیداری داره مریض میشه نگهداری میخواد تا صبح صددفعه برا شیر بیدار میشه و هزاران هزار کار دیگه ولی خوب یکی مثل من عاشق بچه باشه همه اینارو با عشق انجام میده

بچه موجود بشدت شیرین و مسئولیت داری هست

🤍🌱