2777
2789
عنوان

مامانم 😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 26 پست
مامانای ما خودشیفتن عزیزم... تموم کاراشونم برای خودنماییه... یه بار زنداییم تعریف میکرد میگفت بچه بو ...

منم اینجوری بودم تو حیاط توله های خواهر و برادرش با هم دعوت میکردن هم سن بودیم ها اونا همو میزدن گریه میکردن ننشون میومد میبردشون خونه این منو میگرفت به باد کتک زد همسایه میومد جلو اینم میگفت حق نداری بیای تو خونه تو سرما و گرما میموندم تو حیاط هرکس از راه میرسد اون حس کثیف ترحم رو حوالم میکرد

شاید باورت نشه من از حتی عروسک حشرات هم متنفرم پایین منو اذیت میکرد گریه میکردم این منو باز میزد جلو جمع

تا ابد ازش متنفرم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سعی میکنم با مامانم سمت خاله هام نرم ، واقعا خونمون حوصلم سر بره بمیرمم بهتره از اینکه ببینم مامانم ...

دلتو یکم از این قضیه صاف کن. هرچی بیشتر روی اینکه «مامانم چرا اینجوریه» تمرکز کنی، هر بار حرفاش بیشتر اذیتت میکنه و آخرش فقط خودت خسته میشی.

به نظرم وقتی میدونی این بحثها معمولاً به همینجا ختم میشه، لازم نیست هر بار دنبال این باشی که ثابت کنی حق با کیه یا چرا مامانت طرف اونا رو میگیره. من خودم اگه ببینم یه موضوعی قرار نیست با فکر کردن بهش عوض بشه، سعی میکنم ذهنمو ازش بکشم بیرون و برم سراغ یه چیز دیگه.

نه اینکه ناراحتیتو نادیده بگیری؛ فقط بعضی چیزا رو وقتی فعلاً نمیتونی تغییرشون بدی، بهتره کمتر وارد ذهنت کنی. آخرش آرامش خودت مهمتر از اینه که حتماً بفهمی چرا مامانت اون لحظه اونطوری رفتار کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مایه ی عذابمن خاله هام

منم یه خاله دارم اینقد از دخترشو وحجابش تعریف میکرد مدام مامانم میزدش تو سرم الان یه مدتیه کلا حجابشو برداشته مامانم رفته تو لَک... بهش میگم ببین چقد این کوبیدی تو سرم.. باورت میشه تا مدتها از دخترخالم متنفر بودم سرهمین کارای مامانم

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
عزیزم بهونه بیار بمون تو خونه یا اگه اجازه داری با دوستات برو بیرون کتابخونه ای چیزی...

عزیز جان من واقعا تنهام.

دوست زیاد دارم ولی هیچ کدوم واقعی نیستن ، بعدم زیاد بیرون نمیرم با دوستام یعنی نمیان اونا

بعدم میتونم نرم خونشون که ، الان خونه خاله نیستم خونه یکی دیگم که ایشونو حال میکنم باهاشون ، ولی اون خالهمم هست ، کاش دعوتش نمیکردن

دلتو یکم از این قضیه صاف کن. هرچی بیشتر روی اینکه «مامانم چرا اینجوریه» تمرکز کنی، هر بار حرفاش بیشت ...

میدونم درست میگی ،ولی چندبار آدم میتونه فراموش کنه؟

چندبار یادش بره؟؛

منم اینجوری بودم تو حیاط توله های خواهر و برادرش با هم دعوت میکردن هم سن بودیم ها اونا همو میزدن گری ...

چقد ماشبیه هم هستیم حتما دختر یکی هم هستی...

اینا رو تعریف کردی انگار رفتم تو بچگیم بارها تا بزرگسالی منو تو جمع ضایع کرد و زد.. کاشکی پیشت بودم و نه از روی حس ترحم بلکه همدلی و شبیه بودن بغلت میکردم

چقد ماشبیه هم هستیم حتما دختر یکی هم هستی... اینا رو تعریف کردی انگار رفتم تو بچگیم بارها تا بزرگسال ...

اه بزرگسالی هم به کنار دهنمو باز میکنم تو جمع میگه تو چی میدونی لال شو دیگه 🫂♥️

امروز پر از خشم و نفرتم نسبت به کسی که حتی اون اشغالی که با پول باباش آدم شده رو میکوبید تو سر منو میگفت خجالت میکشم با تو هیچی ندار برم بیرون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میدونم درست میگی ،ولی چندبار آدم میتونه فراموش کنه؟چندبار یادش بره؟؛

نه خب، قرار نیست هر بارم بشینی خودتو مجبور کنی فراموشش کنی :))

منظورم بیشتر اینه که اگه میدونی یه سری موقعیتا آخرش فقط اعصابتو خورد میکنه، خودتو کمتر بنداز وسطشون.

چون بعضی چیزا رو واقعاً نمیشه هر دفعه هضم کرد و گفت بیخیال. یه جایی آدم فقط یاد میگیره کجاها نباید از کسی انتظار خاصی داشته باشه، که حداقل هر بار همونقدر اذیت نشه.

نه اینکه ناراحت نشی یا برات مهم نباشه، فقط نذاری هر دفعه آرامشتو با خودش ببره.

ما مامانت رو نمیتونیم اصلاح کنیممم پس خودت باید روی خودت دست به کار شی.

❤️❤️❤️ بخاطر آرامش خودت رهاش کن اگه ازدواج کردی رابطتو خیلی کم کن

🥲♥️🫂

اه بزرگسالی هم به کنار دهنمو باز میکنم تو جمع میگه تو چی میدونی لال شو دیگه 🫂♥️امروز پر از خشم و نف ...

❤️❤️❤️ بخاطر آرامش خودت رهاش کن اگه ازدواج کردی رابطتو خیلی کم کن