2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یه پراید یه ساندرو

خودم خانه دارم

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

چه تاپیکا عجیبی میزنی بیخیال

والا پول وشغل وماشین وزندگی کسی چه ربطی به من داره بدونم یا مال من چه ربطی به بقیه داره هرکه هرچی داره مبارکش

بااحترام متقابل دنیا قشنگتر میشه 🫡🌺🎼🎵کاربر اقا

والا پول وشغل وماشین وزندگی کسی چه ربطی به من داره بدونم یا مال من چه ربطی به بقیه داره هرکه هرچی دا ...

همش باعثه مقایسه و اینا میشه زیاد همچین تاپیکایی رو نمیپسندم بنظرم هدف دارن

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!