2777
2789
عنوان

مامانم 😃😃😃

63 بازدید | 26 پست

خیلی ناراحتم ، نمیدونم مامانمه یا دشمنم ، هر وقت میام باهاش بیرون پشیمونم میکنه ، اکثر اوقات حق و به بقیه میده یعنی بقیه یعنی خواهراش و بچه هاشون و اینا.

کاش مامان خودم لااقل اینجوری نبود

متنفرم از این اخلاقشون

منم از بچگی یادمه همیشه سر تحفه های خواهر و برادرش کتک میخوردم

یعنی متهم به دزدی و دروغ و اذیت کردن همه شدم

هیچوقت حلالش نمیکنم هیچوقت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان منم همینه البته الان کمتر بهش توجه میکنه

مامان تو هم خیلی مقایسه میکنه؟

من 3 تا بچه دارم بالای 30 سالمه تا با مامانم یه جا میرم برمیگرده جلو همه میگه سلام کردی؟

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
باهاش توی بحث یا مکالمه ای نرو که بین تو و اون افراد خاص طرف بگیره ... اصن تضمینی ارامش🤰🧘♀️

سعی میکنم با مامانم سمت خاله هام نرم ، واقعا خونمون حوصلم سر بره بمیرمم بهتره از اینکه ببینم مامانم اینه

Me too بهش گفتم خودشو میزنه به اون راه

منم میگم شروع میکنه به ناله و نفرین که زندگیمو حروم تو کردم

ولی من هیچوقت یادم نمیره معلم بهم گفت دزدی کردی از دوستت در حالی که اون وسیله خودم بود مامانم اومد جلوی معلم گفت این همچین چیزی نداشت و معلم جلوی جمع صابون گلکلی ها بودن مد شده بودن اونو از دستم کشید و داد به اون دختره عوضی و گفت دزدی کار خوبی نیست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
منم میگم شروع میکنه به ناله و نفرین که زندگیمو حروم تو کردم ولی من هیچوقت یادم نمیره معلم بهم گفت دز ...

مامانای ما خودشیفتن عزیزم... تموم کاراشونم برای خودنماییه... یه بار زنداییم تعریف میکرد میگفت بچه بودی 5سالت بوده دخترداییم منو میزنه و شروع به گریه میکنه و منم هم ساکت بودم بعد مامانم میاد منو میزنه.. فک میکنه تقصیر من بوده ببین من زیر دست چه مادری بزرگ شدم وقتی زنداییم اینو تعریف کرد قلبم هزار تیکه شد مثلا میخواست از من تعریف کنه بگه تو مظلوم بودی

تا ابد مادرمو بخاطر کاراش نمیبخشم

مامانای ما خودشیفتن عزیزم... تموم کاراشونم برای خودنماییه... یه بار زنداییم تعریف میکرد میگفت بچه بو ...

من خیلی اذیت میشم .

نمیدونم چیکار کنم ، کاش صدسال سیاه خاله نداشتم

من خیلی اذیت میشم .نمیدونم چیکار کنم ، کاش صدسال سیاه خاله نداشتم

عزیزم بهونه بیار بمون تو خونه یا اگه اجازه داری با دوستات برو بیرون کتابخونه ای چیزی...