فک کنم برا ضخامت اندومتر که متاسفانه این ماه که فولی خوب داشتم ضخامت بالا بود
خواهش می کنم دگزا نزن. انقدر داروی مزخرفیه که حد نداره. برو سراغ طب سنتی. منم pco هستم ولی اصلا سراغ داروهای شیمیایی نرفتم. با طب سنتی رفتم جلو و خدا رو شکر با اولین اقدام نی نی اومد.
خواهش می کنم دگزا نزن. انقدر داروی مزخرفیه که حد نداره. برو سراغ طب سنتی. منم pco هستم ولی اصلا سراغ ...
چی خوردی مثلا؟
آخه من رازیانه هم خوردم پرولاکتینم رفت بالا
اصلا نمیدونم چکار کنم
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
برو دکتر طب سنتی. من به خاطر چند مورد رفتم دکتر الان نمیدونم دقیقا هر دارو برای کدوم مشکلمه.
آخه نمیتپنم ب دکترای شهرمون اعتماد کنم خونه مامانم هم دیر ب دیر میرم من آخر دنیا زندگی میکنم متاسفانه
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
آخه نمیتپنم ب دکترای شهرمون اعتماد کنم خونه مامانم هم دیر ب دیر میرم من آخر دنیا زندگی میکنم متاسفان ...
یه شماره برات می فرستم منشی دکتر طب سنتی که خودم پیشش می رفتم. شرایط رو بهش بگو ببین امکانش هست غیر حضوری بهت نسخه بده یا اینکه تو شهرتون دکتر خوبی می شناسه یا نه؟
یه شماره برات می فرستم منشی دکتر طب سنتی که خودم پیشش می رفتم. شرایط رو بهش بگو ببین امکانش هست غیر ...
ممنونم عزیزم کدوم شهر؟؟
روز چهارده پری 15 بود روز قبلش تخمک آزاد شده بود و من شبش اقدام داشتم فقط امیدم به این هست که بخاطر اقدام و تخمک و اسپرم بالا رفته باشه
دکتر تبرایی کرجه. شاید دکترای شهر شما رو هم بشناسه
مرررسی عزیزم حتما پیگیری میکنم
هفته ای دو سه بار من هروقت میخواستم بر م حموم دود میکردم چون آدم بو میگیره ،بزارش تو این اسفند دود کنا روشنش کن مثل ذغال میگیره یه دامن بپوش وقتی تو دامنت پر دود شد آروم نیم خیز بشین دود قشنگ بره داخل