بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من این مشکلو داشتم داروهاشو نصفه خوردم ول کردم 😂😂😂چن ماه بعد اقدام ب بارداری کردم ماه دوم باردار شدم نگران نباش ولی اگه دیدی نمیشی عنبرنسا دود کن وای امروز چقد عنبر نسا تبلیغ کردم منو😂😂واقعا نتیجه میده چن وقت پیش ب دوستم گفتم الان حاملس
منم یکسال متفورمین و ویتامین ای و فولیک اسید و دگزامتازون و بروموکریپتین
حالا از این ماه فقط فولیک اسید و متفورمین و لتروزول منتظر نتیجه ام
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
منم یکسال متفورمین و ویتامین ای و فولیک اسید و دگزامتازون و بروموکریپتین حالا از این ماه فقط ...
دگزا چرا😢😲😲😲
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
گلوکوفاژ داد خوردم ولی حالمو بد کرد دیگه نخوردم این ماه رفتم گفت تنبلی نداری ولی مثل اینه لوله های رحمم بستن چون نه کیست دارم نه تنبلی چهارده ماهه اقدامم باردار نشدم
مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
که متاسفانه این ماه که فولی خوب داشتم ضخامت بالا بود
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
فک کنم برا ضخامت اندومتر که متاسفانه این ماه که فولی خوب داشتم ضخامت بالا بود
اخی عزیزم .ببین با گیاهی میتونی ضخامتو بیاری پایین ی تحقیق بکن.گلم دگزا خیلی خطرناکه بعدا دور از جون پوکی استخوان میگیری
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اخی عزیزم .ببین با گیاهی میتونی ضخامتو بیاری پایین ی تحقیق بکن.گلم دگزا خیلی خطرناکه بعدا دور از جون ...
اره از همون اول هم میدونستم خطر داره از مجبوری خوردن تازه یه عالمه تپلم کرد همش هم باد بود الان باز دارم لاغر میشم
اره از همون اول هم میدونستم خطر داره از مجبوری خوردن تازه یه عالمه تپلم کرد همش هم باد بود الان باز ...
دیگه نخور عزیزم .ی چیزو خوب میکنه هزارجارو خراب میکنه من شنیدم تخم هویج سایز فولی رو عالی میکنه و ضخامتو کم حتما به یک طب سنتی بگو😘
دیگه نخور عزیزم .ی چیزو خوب میکنه هزارجارو خراب میکنه من شنیدم تخم هویج سایز فولی رو عالی میکنه و ضخ ...
باشه عزیزم مررررسی