2777
2789
عنوان

Pco ها بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 39 پست
فک کنم برا ضخامت اندومتر  که متاسفانه این ماه که فولی خوب داشتم ضخامت بالا بود

خواهش می کنم دگزا نزن. انقدر داروی مزخرفیه که حد نداره. برو سراغ طب سنتی. منم pco هستم ولی اصلا سراغ داروهای شیمیایی نرفتم. با طب سنتی رفتم جلو و خدا رو شکر با اولین اقدام نی نی اومد. 

خواهش می کنم دگزا نزن. انقدر داروی مزخرفیه که حد نداره. برو سراغ طب سنتی. منم pco هستم ولی اصلا سراغ ...

چی خوردی مثلا؟ 

آخه من رازیانه هم خوردم پرولاکتینم رفت بالا 

اصلا نمیدونم چکار کنم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر طب سنتی. من به خاطر چند مورد رفتم دکتر الان نمیدونم دقیقا هر دارو برای کدوم مشکلمه. 

آخه نمیتپنم ب دکترای شهرمون اعتماد کنم خونه مامانم هم دیر ب دیر میرم من آخر دنیا زندگی میکنم متاسفانه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

منم روزی ۲تا گلوکوفاژ و شبی یکی فولیک اسید.

وضعیت پریود شدنام افتضاح شده خیلی میترسم

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

من رفتم ازمایش دادم و سونو و....

دکتر گفت کیست نداری ولی گلوکوفاژ تجویز کرد منم سه ماه طول کشید و خوردم 

واسه چی داده؟

من تورا دریک روز بارانی دیدم و در یک روز بارانی با من وداع کن 
آخه نمیتپنم ب دکترای شهرمون اعتماد کنم خونه مامانم هم دیر ب دیر میرم من آخر دنیا زندگی میکنم متاسفان ...

یه شماره برات می فرستم منشی دکتر طب سنتی که خودم پیشش می رفتم. شرایط رو بهش بگو ببین امکانش هست غیر حضوری بهت نسخه بده یا اینکه تو شهرتون دکتر خوبی می شناسه یا نه؟

دکتر تبرایی: 09364822930

یه شماره برات می فرستم منشی دکتر طب سنتی که خودم پیشش می رفتم. شرایط رو بهش بگو ببین امکانش هست غیر ...

ممنونم عزیزم کدوم شهر؟؟ 

چنده ضخامتت

روز چهارده پری 15 بود روز قبلش تخمک آزاد شده بود و من شبش اقدام داشتم فقط امیدم به این هست که بخاطر اقدام و تخمک و اسپرم بالا رفته باشه 

دکتر تبرایی کرجه. شاید دکترای شهر شما رو هم بشناسه

مرررسی عزیزم حتما پیگیری میکنم

چند وقت یبار و چطوری دود کنیم

هفته ای دو سه بار من هروقت میخواستم بر م حموم دود میکردم چون آدم بو میگیره ،بزارش تو این اسفند دود کنا روشنش کن مثل ذغال میگیره یه دامن بپوش وقتی تو دامنت پر دود شد آروم نیم خیز بشین دود قشنگ بره داخل 

خودشناسی DNA plus
هفته ای دو سه بار من هروقت میخواستم بر م حموم دود میکردم چون آدم بو میگیره ،بزارش تو این اسفند دود ک ...

اوهوم که اینطور.... فقط یه چیزی,همونحور باید روشن باشه اتیشش یا یکم خودش رو میگیره مث اسپند خاموش میشه و دود میکنه

انقد بخند که ابرا ببارن, مقصد جاییه که غم ها نباشن