2777
2789
عنوان

خودکشی

66 بازدید | 18 پست

بچه ها میخام خودکشی کنم از دست شوهرم دیگه خسته شدم هفت ماهه عروسی کردم هفت سال پیر شدم عصبی و سیگار میکشه الکی الکی داد میزنه دعوا میکنه نهار مخلوط سوسیس سیب زمینی درست کردم عالی بود فلفل سیاه زدم تند سه مثل بندری اومد خونه تا خورد گفت این چیه درست کردی مزه گه میده چطور فلان بلد نیستی غذا بپزید داد بیداد الکی داد میزد با مشت زد تو دستم

چرا خودکشی کنی

طلاق بگیر راحت کن خودتو

اگرم نمیخوای بگیری بشین باش صحبت کن شاید بشه رامش کرد

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا خودکشی کنیطلاق بگیر راحت کن خودتواگرم نمیخوای بگیری بشین باش صحبت کن شاید بشه رامش کرد

طلاقه چی لریم اگه طلاق بگیرم باید تا عمر دارم بشینم خونه اینجا کسی این کارو کنه فک کن خودکشی کرده

راجب مشکلت نمیتونم نظر بدم زنگ بزن ۱۴۸۰ کمکت میکنن

اما درباره خودکشی مرگ خیلی تصمیم بزرگیه نمیشه آنی و در لحظه بخوای نباشی برای هرچیزی مدتها باید فکر کرد شاید این افکار خودکشیت بعداً کمرنگ بشه کمی زمان بده و بیشتر فکر کن

دختر بن تن فن🌚

خودكشي كه راهش نيست.

الكي دنيا و اخرتت رو خراب نكن.

مشاوره برو. بعدش ديدي عوض نشد چيزي طلاق.

قرار نيست كه تو بميري

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

طلاقه چی لریم اگه طلاق بگیرم باید تا عمر دارم بشینم خونه اینجا کسی این کارو کنه فک کن خودکشی کرده

مگه حرف كسي مهمه؟

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

میترسم طلاق بگیرم قبل ازدواجم سیدی در کتاب قرآن برام باز کرد طالمو گرفت گفت بخت و سرنوشتو شوهرش این پسره فلجم باشه باید بدیش بهش اگه نکنه دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنه یا بکنه جدا میشه

هیییی فردا اولین نفر خانواده خودم میزنن تو سرم دوست دارم با شما در د ودل کنم

چي بگم والله.

خدا كمكت كنه عزيزم