2777
2789
عنوان

تعقیبش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 110 پست
بچه ها فقط دارم فکر میکنم اگه ی درصد چیزی نبود جوابشو چی بدم.چون پسرم حتما بهش میگه خیلی با باباش رف ...

ببر همراه خودت ولی نزار بفهمه رفتین دنبال باباش بگو اومدیم با ماشین دور بزنیم.حواسشون پرت کن تا باباش رو نبینه ولی اگر فهمید به بچه یاد بده که یه چیز دیگه بگه. بهش وعده وعید بده

نمیدونم.سرش توی گوشیه.اما حتما میره چون من غروب پسرمو میبرم پارک دم خونمون.حتما منتظره من برم ک اونم ...

برو پسرت یکی دو ساعت بزار خانه بازی مطمین،خودشم که بزرگه جایی نره

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وااای تا اونجاشم رفتییددد ای وای ولی زرنگ بودخ زنه بهترییینن کار کرده اگه پدرشوهر حساس باشه باید به ...

اره پدرشوهرش پسرشو همچین جم کردااا 

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

مرسی دوستان.الانم اومد بهم گف پاشو بچه رو ببر پارک.این یعنی ک دیگه خودشم میخاد بره.خیلی استرس دارم.بنظرتون راننده آژانس قبول میکنه کسیو تعقیب کنه؟

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
ععععع الهییییی چه بد 🙁🙁🙁🙁

اره بابا من خودم کارمممم اسکیرین شات بود واسه من رفت مشهد خونه رنه مطللقه بعد با همکارش که حیلیییی ادم مومن بود ولی خب اون رفته پی کارش اینم پی خانم بازی بعد به باباش گفتمم گفت بابا با مهندس فلانی رفتههه تو شکاکی گفتم میسپارم به همون امام رضا من میدونستم اخه دوست دختر داده اونجا بعد اقا این رفت اومد یه عکس جلو کنسول خونه زنه انداخت گذاشت عکس برداشتم دقیقا زنه جلو همون کنسول یه عکس تو اینستاش داشت چندماه پیش من این دوتا رو دادم به باباش لال شدن بعدش اون شب من خون گریه میکردماااا اوووه انقد خیانت دیدم هی گفت دیگه نمیکنم این کار ولی ذاتش این بود الان نامزدم بزنم به تخته خیلی خویه ملاکم اصلا این بود اصلا کامنت کسی جواب نمیده صدبااار امتحانش کردم اصللااا وا نمیده خیانت واسم کابوسه اینا فک میکنن حتما باید تاپیک بزنن همه  خیلی خیانت بده خدا به هیچ کس نشون نده البتهبعضی  زن ها هم گاهی خیانت میکنن  حالا مردا سایت ندارن بخدا

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

تعقیب با بچه اشتباه محضه.خواهر گلم میدونی اون بچه چه ضربه ای میخوره.اگه هم میخوای تعقیب کنی بدون بچه برو.

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
تعقیب با بچه اشتباه محضه.خواهر گلم میدونی اون بچه چه ضربه ای میخوره.اگه هم میخوای تعقیب کنی بدون بچه ...

چاره ای ندارم.جایی نیس پسرمو بزارم

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
مرسی دوستان.الانم اومد بهم گف پاشو بچه رو ببر پارک.این یعنی ک دیگه خودشم میخاد بره.خیلی استرس دارم.ب ...

اره بابا چرا قبول نکنه اون پولشو میگیره 

اره بابا من خودم کارمممم اسکیرین شات بود واسه من رفت مشهد خونه رنه مطللقه بعد با همکارش که حیلیییی ا ...

خداروشکر واقعا که الان راضییی❤

بعضی مردا چقد بی وجدان پستن بخدا 😤😤😤

شایدم اصلا جایی نره..بیاره خونه...وگرنه چرا گیره تو بری؟؟خودش میرفت دیگه

نه بابا میخاد بره پارک نمیره یه شهره دیگه که