2777
2789
عنوان

تعقیبش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 110 پست
حالت خوبه ؟؟؟ خوشت میاد ؟ اینجورچیزا برای ما کابوسه

واااا واسه ما کابوس نیست؟؟؟؟ نخیررر منظورم هیجان اون خانم میگم که تعقیب میکردهه من خودم خیانت دیدم از نامزدم جدا شدم چی میگید اخه فوری جبهه میگیرید

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

بچه ها فقط دارم فکر میکنم اگه ی درصد چیزی نبود جوابشو چی بدم.چون پسرم حتما بهش میگه خیلی با باباش رفیقه

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه این راه خولی نیی چون وقتی مدرک نداری فورا حاشا میکنن . اگه میخای بهت ثابت شه فقط تعقیبش کن 

مدرك نداشته باشه مهريشو بزار اجرا طلاق بگيره تعقيب كردن به نظرم كار خيلي اشتباهه اصلا تو شخصيت خانوما نيست اين رفتاراي اشتباه و بدون فكر 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
اره خیلی خوب بود بعد یه عمر سفره خونه رفتیم ناهارم پای خانوم دکتره بود 😂😂😂😂😂

وااای تا اونجاشم رفتییددد ای وای ولی زرنگ بودخ زنه بهترییینن کار کرده اگه پدرشوهر حساس باشه باید به اون بگه ادم 

واااا واسه ما کابوس نیست؟؟؟؟ نخیررر منظورم هیجان اون خانم میگم که تعقیب میکردهه من خودم خیانت دیدم ا ...

ععععع الهییییی چه بد 🙁🙁🙁🙁

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
اگرم واقعا خبری بود چ عکس العملی نشون بدم.

همه رو جمع کن مادر پدرشو جلوشون بگو مردا باید یا نگیی روشون باز بشه یا یه دفعه ابروشنو ببری بترسن تجربه من اینه شایدم شوهر شما فرق کنه چی بگم خاهر خدا نکنه چیزی باشه

خیلی باهاش حرف زدم همش انکار میکنه اما شواهد برخلافه اینه ک میگه

شما مطمئنين خيانت ميكنه ببين اگر اشتباه كني و الكي بهش بد بين شده باشي خيلي خجالت اوره ها اصلا درست نيست قربونت برم اگه مطمئني كه خيانت ميكنه برو هركار دوست داري بكن

مدرك نداشته باشه مهريشو بزار اجرا طلاق بگيره تعقيب كردن به نظرم كار خيلي اشتباهه اصلا تو شخصيت خانوم ...

عزیزم ب هیچ عنوان طلاقم نمیده.دیوار حاشام ک بلنده.بعدشم اینقد ظاهرش اروم و سربزیره ک هیچکس حرفامو باور نمیکنه و پشتم نیس

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
بچه ها فقط دارم فکر میکنم اگه ی درصد چیزی نبود جوابشو چی بدم.چون پسرم حتما بهش میگه خیلی با باباش رف ...

از الان امادش کن..اسلحشو بردار..کلاهشو و مواد خوراکی بگو امروز میریم پلیس بازی تو ماشینم همش بگو باید سرت پایین باشه دزدا نبیننت..از این دسته بازیا..اصلا نزار سمت باباش برگرده یا ببینه که دنبال باباشی که اگرم گفت بگی داشتم میرفتم خرید یا پاساژ

اگرم واقعا خبری بود چ عکس العملی نشون بدم.

من باشم میدونی چی میکنم هر چیز با ارزشی داری تو خونه جم کن بزار تو اژانس برو 

بعد که دیدی خیانت میکنه خیلی ساده خودتو نشونش بده وو برو خونه بابات و تمومش کن 😧

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
عزیزم ب هیچ عنوان طلاقم نمیده.دیوار حاشام ک بلنده.بعدشم اینقد ظاهرش اروم و سربزیره ک هیچکس حرفامو با ...

اين مردم طلاق ميگيرن مدرك خيانت دارن؟!؟ خلاصه طلاق گرفتن سختي خودشو داره ديگه أنشالله كه اصلا افكارتون اشتباه باشه و زندگيتون سالها زير سايه ارامش باشه