nastaran_tangesiri مدیر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 329 عنوان رژیم اب | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست وزنم ۸۸ بوده روز پنج هستم جز اب و دمنوش چیزی نخوردمهنوز خودمو وزن نکردم اما به طور قابل توجهی لاغر شدم شکم ورم گندم تقریبا تخت شده پهلو هام به تور چشمگیری رفته صورتم لاغر و ترقوه هام در اومدهسوالی داشتید در خدمتم 1405/05/08 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marym77777 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 2164 روز اول و دوم میشد اما از روز سوم اشتهام رو از دست دادم الان بهترین غذا ها هم حالمو بهم میزنه حتی خو ... چه جالب خوشبحالت میتونی من که پدرم دروم هدفم۶۸هست الان۷۷وزنم قبلیم۸۲نیم
nastaran_tangesiri مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 329 یه سوال داشتم اگه کسی می دونه جواب بده لطفامن ۴، ۵ کیلو اضافه وزن داشتم، یکی دوهفته شام و حذف کردم، ... وزنت رو ضرب 25 کن هر عددی اومد همینقدر کالری دریافتیته بدنته اینجوری ورنا تغییر نمیکنه
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 45568 یه سوال داشتم اگه کسی می دونه جواب بده لطفامن ۴، ۵ کیلو اضافه وزن داشتم، یکی دوهفته شام و حذف کردم، ... خیلی باید مراعات کنی تو خوردنت اگه مثلا یه روز مهمونی بودی زیاد خوردی فرداش خیلی کم بخورکلا باید کم بخوری تا برات عادت بشه و وزنت همین بمونه مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
nastaran_tangesiri مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 329 چه جالب خوشبحالت میتونی من که پدرم دروم هدفم۶۸هست الان۷۷وزنم قبلیم۸۲نیم میتونی ادامه بده انگیزه داشته باش
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 20705 وزنت رو ضرب 25 کن هر عددی اومد همینقدر کالری دریافتیته بدنته اینجوری ورنا تغییر نمیکنه 🙏🫶 بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 12035 حداقل میوه بخور تخم مرغ آبپز بخورمرغ بخور لوبیا عدسی اینا نه تنها چاق نمیکنن لاغر هم میکنن چون پروتین دارن اینجور لاغر شدن که به سلامتی روحی و جسمی آسیب بزنه بی فایده و خطرناکه
nastaran_tangesiri مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 329 خب اگه نچ و قبلا گرفتی که الان نباید شکم و پهلو داشته باشی که بخوای دوباره بگیری دیگه 🤨 مگه همیشه زندگی همون چیزیه که میخوای؟بزور شوهرم دادن دوبار بارداری ناموفق و دوتا سقط توی چهار ماه سختی توی زندگی و شکنجه های روحی و جسمی و بعدش طلاق تو بودی باربی میموندی؟
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 20705 خیلی باید مراعات کنی تو خوردنت اگه مثلا یه روز مهمونی بودی زیاد خوردی فرداش خیلی کم بخورکلا باید کم ... درست میگی، ممنونم👍👍❤️ بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه
nastaran_tangesiri مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 329 حداقل میوه بخور تخم مرغ آبپز بخورمرغ بخور لوبیا عدسی اینا نه تنها چاق نمیکنن لاغر هم میکنن چون پروتی ... عزیزم بعد ۴۰ روز برنامه همینه ولی فعلا بهم تایم بده این تیر اخره
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 12035 عزیزم بعد ۴۰ روز برنامه همینه ولی فعلا بهم تایم بده این تیر اخره ورزش و پياده روی تند هم داشته باش روزانه اهنگ بزار خودتو تکون بده ؛ بالاپایین بپر؛ حرکت درجا بزن اگه یبوست داری برطرف کن با خوراکی و دمنوش ملین؛ شکم کار کنه زودتر لاغر میشی
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 45568 درست میگی، ممنونم👍👍❤️ قربونت مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرشته۱۳۶۴۰۱۰۱ عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 413 خب من از کجا میدونستم. وقتی میریم تاپیکهای قبلی طرف رو میخونیم بعد نظر میدیم. میگن کنکاش میکنین تو زندگی بقیه. وقتی نمیخونیم نظر میدیم این طوری میشه. خب برات آرزوی موفقیت میکنم.
nastaran_tangesiri مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 329 ورزش و پياده روی تند هم داشته باش روزانه اهنگ بزار خودتو تکون بده ؛ بالاپایین بپر؛ حرکت درجا بزن اگه ... اره صبح تا صبح هوازی میزنم تو روز با دوتا خارک میخورم یا یه سیب گلاب یا نصف هلو برای کار کردن شکمم مرسی بابت نگرانیت❤️
nastaran_tangesiri مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 329 خب من از کجا میدونستم. وقتی میریم تاپیکهای قبلی طرف رو میخونیم بعد نظر میدیم. میگن کنکاش میکنین ... عیب ندارع پیش میادشما باید به تاریخ آخریش نگاه میکردی برج ۱۲ سال ۴۰۲ آخریش بوده الان چند سال گذشته
marym77777 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 2164 مگه همیشه زندگی همون چیزیه که میخوای؟بزور شوهرم دادن دوبار بارداری ناموفق و دوتا سقط توی چهار ماه سخ ... دقیقن من بدبخت طلاق دوباره شوهر شوهر بدبین مریض درگیر خانوادش بچه ای که مشکل گفتار دارع اینا همش غم باده