2777
2789
عنوان

رژیم اب

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 32 پست
روز اول و دوم میشد اما از روز سوم اشتهام رو از دست دادم الان بهترین غذا ها هم حالمو بهم میزنه حتی خو ...

چه جالب خوشبحالت میتونی من که پدرم دروم هدفم۶۸هست الان۷۷وزنم قبلیم۸۲نیم

یه سوال داشتم اگه کسی می دونه جواب بده لطفامن ۴، ۵ کیلو اضافه وزن داشتم، یکی دوهفته شام و حذف کردم، ...

وزنت رو ضرب 25 کن هر عددی اومد همینقدر کالری دریافتیته بدنته اینجوری ورنا تغییر نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال داشتم اگه کسی می دونه جواب بده لطفامن ۴، ۵ کیلو اضافه وزن داشتم، یکی دوهفته شام و حذف کردم، ...

خیلی باید مراعات کنی تو خوردنت

اگه مثلا یه روز مهمونی بودی زیاد خوردی فرداش خیلی کم بخور

کلا باید کم بخوری تا برات عادت بشه و وزنت همین بمونه

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وزنت رو ضرب 25 کن هر عددی اومد همینقدر کالری دریافتیته بدنته اینجوری ورنا تغییر نمیکنه

🙏🫶

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

خب اگه نچ و قبلا گرفتی که الان نباید شکم و پهلو داشته باشی که بخوای دوباره بگیری دیگه 🤨

مگه همیشه زندگی همون چیزیه که میخوای؟

بزور شوهرم دادن

دوبار بارداری ناموفق و دوتا سقط توی چهار ماه

سختی توی زندگی و شکنجه های روحی و جسمی

و بعدش طلاق

تو بودی باربی میموندی؟

خیلی باید مراعات کنی تو خوردنت اگه مثلا یه روز مهمونی بودی زیاد خوردی فرداش خیلی کم بخورکلا باید کم ...

درست میگی، ممنونم👍👍❤️

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

عزیزم بعد ۴۰ روز برنامه همینه ولی فعلا بهم تایم بده این تیر اخره

ورزش و پياده روی تند هم داشته باش روزانه

اهنگ بزار خودتو تکون بده ؛ بالاپایین بپر؛ حرکت درجا بزن

اگه یبوست داری برطرف کن با خوراکی و دمنوش ملین؛ شکم کار کنه زودتر لاغر میشی

ورزش و پياده روی تند هم داشته باش روزانه اهنگ بزار خودتو تکون بده ؛ بالاپایین بپر؛ حرکت درجا بزن اگه ...

اره صبح تا صبح هوازی میزنم

تو روز با دوتا خارک میخورم

یا یه سیب گلاب یا نصف هلو برای کار کردن شکمم

مرسی بابت نگرانیت❤️

خب من از کجا میدونستم. وقتی میریم تاپیکهای قبلی طرف رو میخونیم بعد نظر میدیم. میگن کنکاش میکنین ...

عیب ندارع پیش میاد

شما باید به تاریخ آخریش نگاه میکردی برج ۱۲ سال ۴۰۲ آخریش بوده

الان چند سال گذشته

مگه همیشه زندگی همون چیزیه که میخوای؟بزور شوهرم دادن دوبار بارداری ناموفق و دوتا سقط توی چهار ماه سخ ...

دقیقن من بدبخت طلاق دوباره شوهر شوهر بدبین مریض درگیر خانوادش بچه ای که مشکل گفتار دارع اینا همش غم باده