همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
مردی که مادر خوب داشته باشه زنی که عزت نفس بالایی داشته باشه
پس قبول دارید که مادر هست که عشق رو به خانواده منتقل میکنه و این عشق رو مادر باید از همسرش دریافت کرده باشهه تا در کمال ارامش و سلامت روان به بچه هاا عشق و حس امنیت بده ، ابنجاست که همیشه پای یک مرد در میان هست ... 🤷♀️🤷♀️
مردی ک خوب ببااشه بلده تیکه های پاره روحتتو پینه بزنهرابطه ای پایداره که مردش عاشق تره
دقیقااا این مرد هست که رابطه عاطفی رو مدیریت میکنه ، اگرر مرد نخواد تلاشی برای رابطه بکنه اون رابطه به نابودی کشیده میشه اخه متاسفانه یا خوشبختانه اکثریت خانمها مهر طلب هستند ، این طبیعت زن هست 🌱
همین که از خودت شناخت پیدا کردی و خودتو همینطور که هستی دوست داری ده هیچ جلویی 👌😅😅💖
فداات بشمم عزیزمییی...ارره هیچوقتم تغییرش نمیدم همیشه ترجیحم این بوده ک تند باشم و همه ب این فک کنن ک نکنه یچی بگیم قهرکنه😂😂😂تا اونی ک میگن عیب نداره بزار ناراحت بشه وقتی چیزی نمیگه پس مهم نیس😂
پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)