2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن نقش مهمی توی خانواده داره ، انگار بنیان خانواده به وجود زن وابسته هست ولی همون زن ، نیاز به محبت و توجه داره باید اینو از مرد دریافت کنه تا بتونه این عشق رو به مرد و خانواده منتقل کنه

هردوولی بیشتر مرد

بعلله موافقم وللییی توی زندگی مشترک مرد توی رابطه خیلی نقش بزرگی داره ،اکثریت خانمها به خاطر طبیعت و روحیاتی که دارن احتیاج به یه مرد حمایتگر ، امن ، وفادار دارن یکی که بتونن بهش تکیه کنن ، اگر این محبت و حمایت رو دریافت نکنن ، نمیتونن همین احساس رو به مرد منتقل کنن ، در واقع خانمها احساسی که از مرد دریافت میکنن به زندگی و مرد و بچه ها منتقل میکنند این نظر شخصی من هست

بعلله موافقم وللییی توی زندگی مشترک مرد توی رابطه خیلی نقش بزرگی داره ،اکثریت خانمها به خاطر طبیعت ...

موافقم با حرفات عزیزم...و اینکه رابطه ای موفقه ک مرد بیشتر عاشق باشه تا زن😉

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

عزیزم شما پروفایلتون با نام کاربریتون سنخیت نداره چهرهتون به نظر مهربون میاد 😍🌹

ای جونمممم عزیزمییی...نبابا یوقتا سگ میشم...مخصوصا واسه همسرم خیلی بد اخلاقم..بیچاره فقط تحمل میکنه سعی میکنه همیشه اروم باشه ک من بدتر نشم🥴

سر دعوا اینجا ۴ تا کاربریم مشکی شد🤭🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بلهه و این به خاطر طبیعت و ساختار عاطفی زن و مرد هست

دقیقااااا...چون زنا بخاطره زن بودنشون باید بیشتر عشق رو دریافت کنن تا مردا

ای جونمممم عزیزمییی...نبابا یوقتا سگ میشم...مخصوصا واسه همسرم خیلی بد اخلاقم..بیچاره فقط تحمل میکنه ...

فداات شم گلم

ااای بنازمت که بهترین کارو میکنی 😅😅😅

پس خودت اگاهانه نام کاربریتو انتخاب کردی 👌💖