moradei مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 149 عنوان حال بد | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 47 پست سلام خانمها میشه جواب بدینیه خانم که همه چی در اختیارش بذاری ولی قدر ندونه و همیشه غر بزنه محبت نکنه مشکلش چیه 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu.. دیروز | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 313 متاسفانه هست خوب دوستانه باهاش مطرح کن مشکلت حرف بزن باهاش بلخره شاید یه کمبودی حسمیکنه هیچیمثل صحبت کردنه دوستانه نیست
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 149 خوب دوستانه باهاش مطرح کن مشکلت حرف بزن باهاش بلخره شاید یه کمبودی حسمیکنه هیچیمثل صحبت کردنه دوستان ... صد بار کردم 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 313 صد بار کردم پس احتمالا تو زندگی چه مجردی چه متاهلی سختی نکشیده که قدر زندگی رو بدونه همیشه تو رفاه بوده
hadie_18 عضویت: 1405/03/08 تعداد پست: 140 تا دلت بخواد مغرورم ولییه جایی ادم کم میارههمین امروز ۹۵ تونن زدم براش برا دندونش الان دقیقا برا چی براش زدی ؟؟ زنته ؟؟ اگه زنته که خب اوکیه اما اگه رابطتون در حد دوستیه به نظرم زیادی خودت و بی ارزش کردی
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 149 الان دقیقا برا چی براش زدی ؟؟ زنته ؟؟ اگه زنته که خب اوکیه اما اگه رابطتون در حد دوستیه به نظرم زیاد ... زنه ولی خرج الکی یه واحد خریدم زدم به نامش گفتم خوب شه 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 149 پس احتمالا تو زندگی چه مجردی چه متاهلی سختی نکشیده که قدر زندگی رو بدونه همیشه تو رفاه بوده من خدا رو شکر دستم پره ولی خرج بیهوده الکیادم برا یه تومن باید پدرش دربیاد ولی .... 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
مری_گلو عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 1913 واقعا واقعا چند تا تکنیک روانشناسی هست مخصوص این ماجرامشاوره بگیر
hadie_18 عضویت: 1405/03/08 تعداد پست: 140 زنه ولی خرج الکی یه واحد خریدم زدم به نامش گفتم خوب شه حتما برو پیش یه مشاوره خانومتم ببر یا با خودش صحبت کن واقعا خیلی از مشکلات خانوما رو آقایون خودشون متوجه نمیشن
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 313 من خدا رو شکر دستم پره ولی خرج بیهوده الکیادم برا یه تومن باید پدرش دربیاد ولی .... خوب دیگه کسی که سختی کشیده و کار میکنه قدر پول میفهمه همسر شما سختی نکشیده همیشه پول بوده هر چی خواسته خریده همیشه براش پول فراهم بوده پر توقع شدهالبته اینکه بگم کارشما استباه بوده نه عر مردی وظیفه شه همسرش همه جوره مالی ساپورت کنه ولی خوب دیگه ...
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 149 حتما برو پیش یه مشاوره خانومتم ببر یا با خودش صحبت کن واقعا خیلی از مشکلات خانوما رو آقایون خودشون م ... میخوام یه زن دیگه بگیرم یا یه دوست خوب پیدا کنم که بفهمه منو درکم کنه 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
شاهبانووو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 313 میخوام یه زن دیگه بگیرم یا یه دوست خوب پیدا کنم که بفهمه منو درکم کنه عجب شمام انگار خوشی زده زیر دلت🤦 زندگی مگه الکیه سر هر چیز مسخره بگی میخوام برم یه زن دیگه بگیرم
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 149 خوب دیگه کسی که سختی کشیده و کار میکنه قدر پول میفهمه همسر شما سختی نکشیده همیشه پول بوده هر چی خواس ... لعنت به پول که کمش بدبختیه زیادش دردسر 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..
be_ehsas عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 527 عزیزم من همه چی گذاشتم خونه به نامماشین خودمم که رئیس شرکتم ولی واقعا دیگه فکرم داره داغون میشه بیست ... همش اینارو میگی به رو اونم میاری منت میزاری همش اگه میزاری که حق داری ولی معمولا چنین دخترایی دیرتر اعتماد میکنن بیشتر براش باید بجنگی از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!
moradei مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 149 عجب شمام انگار خوشی زده زیر دلت🤦 زندگی مگه الکیه سر هر چیز مسخره بگی میخوام برم یه زن دیگه بگیرم هنوز به درجه من نرسیدی بفهمی 𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu..