2777
2789
عنوان

حال بد

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 47 پست
خوب دوستانه باهاش مطرح کن مشکلت حرف بزن باهاش بلخره شاید یه کمبودی حسمیکنه هیچیمثل صحبت کردنه دوستان ...

صد بار کردم

𖤐⃟🤍••ᴅᴏɴ'ᴛ ᴡᴏʀʀʏ ɢᴏᴅ ɪs ᴀʟᴡᴀʏs ᴡɪᴛʜ ʏᴏu.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دلت بخواد مغرورم ولییه جایی ادم کم میارههمین امروز ۹۵ تونن زدم براش برا دندونش

الان دقیقا برا چی براش زدی ؟؟

زنته ؟؟

اگه زنته که خب اوکیه اما اگه رابطتون در حد دوستیه به نظرم زیادی خودت و بی ارزش کردی

الان دقیقا برا چی براش زدی ؟؟ زنته ؟؟ اگه زنته که خب اوکیه اما اگه رابطتون در حد دوستیه به نظرم زیاد ...

زنه

ولی خرج الکی

یه واحد خریدم زدم به نامش گفتم خوب شه

پس احتمالا تو زندگی چه مجردی چه متاهلی سختی نکشیده که قدر زندگی رو بدونه همیشه تو رفاه بوده

من خدا رو شکر دستم پره

ولی خرج بیهوده الکی

ادم برا یه تومن باید پدرش دربیاد ولی ....

من خدا رو شکر دستم پره ولی خرج بیهوده الکیادم برا یه تومن باید پدرش دربیاد ولی ....

خوب دیگه کسی که سختی کشیده و کار میکنه قدر پول میفهمه

همسر شما سختی نکشیده همیشه پول بوده هر چی خواسته خریده همیشه براش پول فراهم بوده پر توقع شده

البته اینکه بگم کارشما استباه بوده نه عر مردی وظیفه شه همسرش همه جوره مالی ساپورت کنه ولی خوب دیگه ...

حتما برو پیش یه مشاوره خانومتم ببر یا با خودش صحبت کن واقعا خیلی از مشکلات خانوما رو آقایون خودشون م ...

میخوام یه زن دیگه بگیرم

یا یه دوست خوب پیدا کنم که بفهمه منو درکم کنه

خوب دیگه کسی که سختی کشیده و کار میکنه قدر پول میفهمه همسر شما سختی نکشیده همیشه پول بوده هر چی خواس ...

لعنت به پول که کمش بدبختیه

زیادش دردسر

عزیزم من همه چی گذاشتم خونه به نامماشین خودمم که رئیس شرکتم ولی واقعا دیگه فکرم داره داغون میشه بیست ...

همش اینارو میگی به رو اونم میاری منت میزاری همش اگه میزاری که حق داری ولی معمولا چنین دخترایی دیرتر اعتماد میکنن بیشتر براش باید بجنگی

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

عجب شمام انگار خوشی زده زیر دلت🤦 زندگی مگه الکیه سر هر چیز مسخره بگی میخوام برم یه زن دیگه بگیرم

هنوز به درجه من نرسیدی بفهمی