2777
2789
عنوان

جن 🤯

432 بازدید | 17 پست

الان یه مستند دارم میبینم تو فیلیمو! درباره جن... 

بدی نیس ولی جالبه😎

چندتا تاپیک دارم خاطره جنی و این چیزا اگه دوس داشتین لینکشو بذارم حال کنید😂

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار لینکها رو اسم من هم می بینی    

میذارم الان😁

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1720467/داستان-های-واقعی-از-جن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1662922/کیا-درباره-اجنه-و-بختک-اطلاعات-دارن-سؤال-دار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1558965/چند-وقته-تو-این-خونه-اتفاقات-ترسناکی-میفته

یه حموم قدیمی روستای مادریم هست! اتفاقات خیلی ترسناکی اونجا افتاده😑

الان دورش دیوار کشیدن کسی نتونه بره، ولی ما دزدکی رفتیم! 

خیلی دوس دارم این بار که رفتم حتما تا اونجا هم برم چند تا عکس بگیرم

یه روستا هم اطراف یزد هست به خاطر اجنه زیاد رها شده😐

من دوستم میگفت رفته بودیم مسافرت هممون داداشم تنها خونه بود بعد کولرو روشن میکنهمیخوابه یهو از خواب بلند میشه میبینه سردشه بعد تو عالم خواب و ببداری یادش نبوده اونا مسافرتن میگه مامان به پتو بهم بده بعد چشاشو میبنده میبینه مامانش اومد یه پتو انداخت روش وقتی بیدار میشه میبینه از اون پتو نوهاشون بوده که برا مهمون بوده و خودش میگفت زیر همه رخت خوابا بوده یهو یادش میاد وقتی خواب بلند میشه یادش میاد چی شده میرهنگاه میکنه میبینه همه تشک و پتو ها ریخته به هم انقد میترسه که زنگ میزنه خونوادش برمیگردن

من یزدی ام کدوم روستا؟تا حالا نشنیدم

یه مستند دیدم خرابه هاشو نشون میداد اما نگفت دقیقا کجاس و اسمش چیه! خیلی ترسناک بود

البته زیادی هم خراب نبود خونه هاش... 

دوس دارم تحقیق کنم بفهمم کجاس

من دوستم میگفت رفته بودیم مسافرت هممون داداشم تنها خونه بود بعد کولرو روشن میکنهمیخوابه یهو از خواب ...

😱

منم یه شب تب داشتم مامانم بردنم اورژانس، سرم زد برگشتیم رفتم تو اتاقم خوابیدم مامانم هم رفتن پشت بوم! تابستون بود واسه عفونت کلیه تب کرده بودم... 

اون خونه قبلیمون زیر زمین داشت، حالت سوئیت اما قدیمی... یه حموم بزرگ داشت توش وان فلزی زنگ زده! صاحبخونه قبلی میگفت چاهش پر شده به فاضلاب وصل نمیشده بستیم درشو! 

ما هم انباری کرده بودیمش

نصف شب دیدم سر و صدا میاد از کف اتاق! کاملا هم هوشیار بودم نمیشه گفت اثر دارو بوده... 

انگار چندنفر حرف میزدن! توجه نکردم خوابیدم... 

یهو یه دست رو پیشونیم حس کردم، یخ بود! گفتم مامانمه حتما اومده تبمو چک کنه

دستشو گرفتم بوسیدم، محکممم دستمو فشار داد که درد گرفت یهو چشامو باز کردم دیدم دسته قطع شد! 

جیغ زدم چشامو بستم که ناپدید شد! سریع پتومو برداشتم رفتم بالا خوابیدم! همش پشت سرمو نگاه میکردم... 

حالا همه میگن حالت خوب نبوده توهم زدی! 

ولی کاملا هوشیار بودم