2777
2789
خب چیکار کردی رفتن فقط تغذیه بود؟

من کلا به قصد دیگه گیاهخوار شدم و به پوست فکرم نمیکردم خیلی یهویی گیاهخوار شدم و غذای خاصیم نمی خوردم...دو هفته اول شاخ دراوردم که اون اکنه های بزرگ از بین رفتن...فکر نکنید یهو پوستم پری شد فقط در مقایسه با قبل خیلی تغییر کرد و تو ماه سوم اینا پوستم شفاف شد( کم کم دوره پاکسازی بدنم شروع شده بود) الان 5 ماهه گیاهخوارم ولی 15 سال تغذیه از گوشت و اینا با 5 ماه پاک نمیشه ، و بازم در حال پاکسازیه مثلا میبینم دوباره جوش میزنم( برای خروج التهاب کلی بدن نه پوست!) یا بوی تعریقم تغییر می کنه کلا یه تحول تو بدنه فقط بی صبرانه منتظرم نتایج یه ساله شو ببینم الان فقط صورتی جای جوشا مونده که امید خدا دارن ترمیم میشن😁 امیووارم این اتفاق برای پوستت بیفته و منم کمکی کرده باشم، سوالی داشتی در خدمتم😊

مذهبی های افراطی نه در تاپیک من شرکت کنن نه ریپ بزنن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی قبلا روشی و امتحان نکردی؟

روش خاصی؟ راهی نمونده بود نرم! همه چی به صورتم زدم واقعا😕 دکتر رفتم چیزای روغنی نخوردم....ولی حجامت نکردم داداشیام و مامان بابام نزاشتن...

عزیزم میتونی حنا بزنی کف پات با رنگش مشکلی نداره اگه برای جوشات مفید باشه؟

مذهبی های افراطی نه در تاپیک من شرکت کنن نه ریپ بزنن