2777
2789

نه من بلوغ بودم گیاهخوار شدم دو هفته اول آکنه های دو ساله م که با هزار تا دکترو روش خانگی و شیمیایی نرفت شکر خدا برداشته شدن..خیلی خوشحالم دکتر طب سنتی بهت دستور تغذیه ی هم میده حتما برو عزیزم امیدوارم پوستت آینه بشهه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه من بلوغ بودم گیاهخوار شدم دو هفته اول آکنه های دو ساله م که با هزار تا دکترو روش خانگی و شیمیایی ...

پوستت جوشای چرکی و ملتهب میزد و دردناک؟ و اینکه خیلی میزدی؟

من طب سنتی گفته بیا حجامت کنم بنظرت جوابه؟

تمام راه ها زالو و حجامت هم رفتم

یعنی اصلا کم نشد ؟

من از ۱۵ سالگی تا الان که ۱۸ سالمه میزنم بنظرتون چند سالگی کمتر میشن من ی نفس راحت بکشم واقعا خسته کننده شدن 😭

یعنی اصلا کم نشد ؟من از ۱۵ سالگی تا الان که ۱۸ سالمه میزنم بنظرتون چند سالگی کمتر میشن من ی نفس راحت ...

طبیعتا باید از بیست یا 22 سالگی دیگه جوشی وجود نداشته باشه

مگر مثل من بد شانس باشی

طبیعتا باید از بیست یا 22 سالگی دیگه جوشی وجود نداشته باشه مگر مثل من بد شانس باشی

برا شما تا ۲۰ سالگی همینجوری پر بود گونه هاتون؟

و اینکه حجامت اصلا جواب نداد ؟

برا شما تا ۲۰ سالگی همینجوری پر بود گونه هاتون؟و اینکه حجامت اصلا جواب نداد ؟

من اون موقع که دوره بلوغ بود پیشونیم بیشتر جوش میزد

بعد بلوغ خوب شدم فقط تک و توکی جوش میزدم

ولی بعد یه مدت روی گونه هام منافذش خیلی باز شد و از همون موقع جوش ها برگشتن

منافذم مسدود میشه بنظرم

من اون موقع که دوره بلوغ بود پیشونیم بیشتر جوش میزدبعد بلوغ خوب شدم فقط تک و توکی جوش میزدمولی بعد ی ...

پس احتمالا برا شما از بلوغ نبوده شاید هورمونی باشه 🥲

میگن سویق سنجد واقعا جوابه صبحا بخوری نمیدونم چقدر درسته

پوستت جوشای چرکی و ملتهب میزد و دردناک؟ و اینکه خیلی میزدی؟من طب سنتی گفته بیا حجامت کنم بنظرت جوابه ...

بله دقیقا خیلی ملتهب و دردناک بودن حتی شب سخت میخوابیدم، حجامت هم خوبه واقعا اما فقط یه زمان کوتاه تغذیه خیلی مهمه خیلی ، یکی از بردارامم جوش داره اون تا الان بار ها حجامت کرده اما اثرش کوتاه مدته،

ولی حجامت از تغذیه ات اوکی باشه عالیه😊