2777
2789
عنوان

پسر بی ادب

118 بازدید | 21 پست

ما برای برگشت از کربلا به لب مرز ون گرفتیم بعد ۳ تا پسر جوونم بودن بعد همه رفتیم بشینیم سر جاهامون من دیدم همه جا پره جای من نیست که منم به مامانم گفتم پس من کجا بشینم یکی از همونا در اومد ادای حرف منو دراورد دقیقا صداشو نازک کرد گفت بیا بشین روش خندید کره خر بعدم رقت نشست سر جاش سنش هم کم نبود ۲۰ و خورده ای یود

نمیدونم چرا اون لحظه خنگ یودم نفهمیدم علاوه بر من مامانمم نفهمید چون اگه میفهمید میزد تو دهنش یا لااقل باهاش دعوا میکرد چون ساکت نمیشینه الان حرص میخورم چرا نفهمیدم این همه ادم تو ون بود من خنگ بودم نفهمیدم بقیه که فهمیدن الان چه فکری کردن راجب من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن دیگه گذشته اون الاغ هم شخصیت نداشته اش رو نشون داده میخواستی بگی والا ننه ات همیشه میشینه رو اون بقیه رو مثل ننه ات نبین

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

چجور الان فهمیدی

خب الان یه لحظه یادم اومد حرفشو منظورشو فهمیدم اون زمان من مغرم کار نمیکرد بدای این حرفا که تو دنیای خودم بودم الان تازه یه چیزایی یاد گرفتم

ولش کن دیگه گذشته اون الاغ هم شخصیت نداشته اش رو نشون داده میخواستی بگی والا ننه ات همیشه میشینه رو ...

دقیقا باید قراموشش کنم نمیدونم چرا یه دفعه یادش اقتادم یه روزم حالم خوبه یه چیزی باید پیدا کنم حال خودمو بد کتم

چقدر بدشانس🫠😂

من تا الان 3 بار اربعین رفتم تو تمام طول سفر به نظرم قشنگ ترین بخشش سوار اتوبوس شدن بود

هربار که با پدرم میرفتم تو اتوبوس و جا نبود آقایون ایرانی بلافاصله بلند میشدن جاشونو میدادن به ما

حاضر بودن کل مسیر رو رویه پله بشینن ولی یه خانوم بدون صندلی نمونه

البته فرقی هم نداره سفر اربعین یا غیر اون

تو مسیر دانشگاه هم هروقت میخواستم سوار اتوبوس های بین شهری بشم موقعی که مسافر زیاد بود و صندلی کم میومد آقایون بلند میشدن جاشونو به خانوما میدادن

به نظرم هیچ جای دنیا به اندازه مردای ایرانی غیرت ندارن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

احسنت بهشون اینا شیرپاک خورده ان

اره هرجا هستن دعاشون میکنم

یادم نمیره هیچوقت از مسیر شهر من تا اون شهری که دانشگاهم بود 6 ساعت تمام راه بود

اون بنده خدا 6 ساعت رو پله نشست کمر براش نموند

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"