2777
2789
عنوان

ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 45 پست
اگر دنبال راه چاره ای چرا با شنیدنش بدت میاداگر مشکل پیام ناشناس و اد شدن تو گروه تلگرامیه که دوتا ت ...

من که بدم نمیاد🤦🏻♀️ فقط گفتم این دو راهکار نمیشه

آره اون رو که بستم ولی خب پیام دادنش اذیت میکنه

ممنون همچنین

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

به نظرم به شوهر سابقت بگو

انداختمش تو سطل زباله اصا دلیلی نداره بگم بهش😂به احتمال زیاد این قبل اون منو میخواسته دیگه دیده این منو گرفته چیزی نگفته هرچند همشون از دم هول جماعتن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه یک بار بری ازش شکایت کنی کت بسته بیان ببرنش حالیش میشه

دفعه بعدی حتما میکنم

مرسیی

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

هزار بار گفتم حتی وقتی تو رابطه بودم با یکی دیگه پارتنرم رفت باهاش دعوا کرد اصلا هر راهی رو بگی امتح ...

نه یک بار بری ازش شکایت کنی کت بسته بیان ببرنش حالیش میشه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

انداختمش تو سطل زباله اصا دلیلی نداره بگم بهش😂به احتمال زیاد این قبل اون منو میخواسته دیگه دیده این ...

😂😂🤦🏻♀️

پسرا به یکی که فرار می کنه بیشتر می چسبن کافیه بچسبی بهشون یا فرار می کنند یا تو هم وابسته میشی

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

پسرا به یکی که فرار می کنه بیشتر می چسبن کافیه بچسبی بهشون یا فرار می کنند یا تو هم وابسته میشی

آخه هیچ تلاشی هم نمیکنه که از یادش بره

حتی با آدم جدید هم میره توی رابطه باز میاد پیام میده

آخه هیچ تلاشی هم نمیکنه که از یادش بره حتی با آدم جدید هم میره توی رابطه باز میاد پیام میده

نگاه اگر دوست داشتی بهش بگو من نمی دونم تو وابسته ای یا عاشق

ولی اگر می خوای اذیت نشی اگر وابسته ای لطفاً رفع وابستگی کن

و از رها کردن هم نترس چون اگر کسی قسمت تو باشه هیچی نمی اونه جداتون کنه

و اگرم عاشقی لطفاً لطفاً منطق رو هم وارد جریان عاشقیت کن و یا اصلا یک مدت سعی کن با منطق بری جلو

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

نگاه اگر دوست داشتی بهش بگو من نمی دونم تو وابسته ای یا عاشق ولی اگر می خوای اذیت نشی اگر وابسته ای ...

خیلی ممنونم از کمکتون 🌹

چشم حتما بهش میگم

و بگو کلی هم مشاوره و روانشناس هست که می تونه بهت کمک کنه وابستگی رو کم کنی

حرفه ایش رو انتخاب کن و برو جلو

و یک مدت هم سعی کن رو خودشناسی و رشد های خودت تلاش کنی

خیلی ممنونم از کمکتون 🌹چشم حتما بهش میگم

خواهش می کنم بزرگوار 🌹 🩷

موفق باشی

و بگو کلی هم مشاوره و روانشناس هست که می تونه بهت کمک کنه وابستگی رو کم کنیحرفه ایش رو انتخاب کن و ب ...

متاسفانه قبول نمیکنه

کلا این علاقه چشمش رو کور کرده و اینطوریه که من اولیناتو دیدم پس اخریناتم باید با من باشه

بعد توی رابطه هم آدم تاکسیکیه و خط قرمزه

خواهش می کنم بزرگوار 🌹 🩷 موفق باشی

همچنین 🤍🤍

متاسفانه قبول نمیکنه کلا این علاقه چشمش رو کور کرده و اینطوریه که من اولیناتو دیدم پس اخریناتم باید ...

راستش من خودم یک مدت وابسته و دچار جنون عشق شده بودم

و تقریبا مثل همین رفتار می کردم

دو تا چیز منو دگرگون کرد که رهاش کنم

یکی من باور داشتم اون نیمه من و تویین فلیم کنه بنابراین برای رسیدن بهش مدام تو صفحات که در مورد تویین فلیم نوشته بود می گشتم تا بهم کمک کنه بهش برسم تا اتفاقی با کانالی تو تلگرام آشنا شدم که می گفت اگر این کارا کنید به عشق تون می رسید منم طبق کاراش می رفتم جلو و کاراش هم کار روی رشد خود و خودشناسی و حرکت سمت معنویت ولی خب هنوز هیجان عشق و وابستگی من بالا بود تا یک جا حس کردم آروم تر شدم ولی هنوز می خواستمش تا یک روز خودش عاصی شده بود بهم زنگ زد و بهم گفت اگر فلان رفتار کنی منو اذیت می کنی و دچار فلان حالا میشم گفتم خب تو میگی چکار کنم گفت با منطق برو جلو